Torna Éder mentre l’Alzira busca un mig centre i un porter

0
265
David López ha fitxat pel Somozas equip gallec de 2ª B
El portugués Éder torna a l’Alzira

L’eixida de David López cap el conjunt gallec del UD Somozas de la 2ª B i la marxa de Vicent Dolz al Benigànim permetrà que la directiva de la UD Alzira fitxe a un mig centre i a un segon guardameta. Afortunadament ja han quedat resols els problemes particular del defensa Éder que tornarà demà a la capital de la comarca i podrà estar a les ordres de Juanan Canet per al pròxim partit de lliga.

Tot i que David López juga de mitja punta el conjunt blaugrana busca un organitzador que dirigisca el joc blaugrana en el centre del camp, «és la posició que més falta fa per reforçar-la» ha manifestat a Riberaexpress el president Javier Pérez. Un president que està disposat a reforçar l’equip sobre tot després de perdre els tres últims partits de lliga.

Pel que fa al porter, la banqueta de l’Alzira està ocupada, provisionalment, pel guardameta del Juvenil A, Cristian Ahulló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here