La falla Plaça Malva presenta a la seua fallera major Carolina Sotos

0
464
Cort d’honor de la FM de la Plaça Major

La falla de la Plaça Malva ha celebrat la presentació de la seua fallera major per a l’exercici 2014-2015, càrrec que ha recaigut en Carolina Sotos Quice i que compartirà amb el president Carlos González Martínez.

Carolina Sotos amb el president Carlos González

La vesprada va començar amb una concentració en el casal de la comissió, per a després dirigir-se a arreplegar a la nova fallera major, Carolina Sotos Quice, per tal d’acudir al Gran Teatre de la nostra ciutat.

Carolina va rebre els honors en un acte marcat per les emocions. La fallera major va imposar les bandes acreditatives a 60 falleres de la seua cort d’honor, que passaren a formar part d’un quadre escènic que es va preparar per a l’ocasió.
Els presentadors van ser els fallers de la comissió Pilar García Ramos i Aitor Antón Fernández de Gorostiza.
Carolina va mostrar tota la seua alegria i donà el seu agraïment a tots els presents amb el parlament emocionat d’una persona que està vivint amb molta intensitat l’exercici faller i a la que la vida li ha ficat molts entrebancs.
Un vídeo molt especial amb una carta dedicada d’Irene Villa, amigues i amics personals, membres del Grup de Danses d’Alzira, falles invitades, la fallera major, el president infantil de la Malva i la fallera major d’Alzira, María Pons, junt a la seua cort d’honor, el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz i membres de la mateixa entitat li van retre “pleitesia”.
Els parlaments del president de la falla, Carlos González Martínez; i del regidor de Festes, Fira i Turisme, Rafael Fita; posaren punt i final a un acte que acabà amb l’Himne de la Comunitat.

Falla Plaça Malva
Fotos: Veronica Bialcanet
 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here