Compromís per Alzira reclama millor informació dels canvis de números de telèfon en els centres de salut

0
300
Centre Salut Hort dels Frares

La direcció del departament de Salut de la Ribera està canviant els números de telèfon dels centres de salut i consultoris de la comarca. I ho ha fet sense la necessària publicitat abans de realitzar el canvi perquè els ciutadans i ciutadanes estiguen correctament informats.

En el cas d’Alzira s’han canviat els números del CSI del carrer Hort dels Frares, tant el del centre com el de cita prèvia i el d’urgències. Tot i que han repartit als taulells del centre targetes amb la informació, aquesta sols ha arribat als que han acudit al centre. Les persones que han tocat al telèfon de cita prèvia que porten a la targeta sanitària s´han trobat que eixe numero no existeix, per la qual cosa han tingut que anar al centre a demanar la cita, que és el que ha succeït a les persones majors o que no disposen d’internet en sa casa. En el cas de l’antic número del telèfon d’urgències et contesta un missatge avisant del nou número de telèfon.
En altres pobles on s’ha produït el canvi, el mateix Ajuntament en la seua pàgina web ha avisat del canvi i ha  penjat els nous números. En el cas de l’Ajuntament d’Alzira no ha estat així. I si mires els telèfons d’interès penjats a la web municipal els telèfons no estan ni actualitzats. Però el més injustificable és que la pròpia empresa sanitària a la seua pàgina web continue sense advertir aquest canvi i sense actualitzar els números de telèfon en la informació que dóna dels centres que gestiona.
En la campanya de la grip ja van passar de la carta als missatges telefònics, i ara es canvia els telèfons sense la suficient publicitat. Irresponsabilitat o deixadesa, tant de Ribera Salut com del nostre Ajuntament.
Des de Compromís per Alzira demanem que s’informe millor d’aquest canvi, i que en el futur es tinga un poc més de respecte als ciutadans i ciutadanes, tant a l’hora de realitzar canvis, ja siga de metge, d’infermer o de centre, com per a informar de la campanya de la grip o per a canviar els telèfons com és el cas.
Els nous telèfons del CSI Alzira son: cita prèvia: 962469367 i d’urgències: 962469365

Adelaida Pau
Regidora Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here