Albert qualifica de «subrealistes» les últimes proves selectives de PROCARSA

1
434

La borsa de treball que havia convocat l’empresa municipal PROCARSA va realitzar dijous passat dia 8 la seua última prova que consistia en una entrevista personal. Aquesta entrevista personal era ni més ni menys que 5 preguntes a l’atzar, de l’estil “Quants trimestres té un any?, On està el Palau de la Marquesa?, quant suma 9 + 8? o On està l´estatua de Julià Ribera?”.

Amb aquesta entrevista, es dóna fi a unes sub realistes proves selectives de la borsa de treball de peó que va obrir l’empresa municipal, on l´Alcaldessa és la presidenta del consell d’administració.

El regidor Carles Albert, afirma que tot el procés ha estat envoltat d’obscurantisme i de “chapuces” per part del Consell d’Administració de Procarsa.
En primer lloc ningú ens va informar que l’empresa municipal havia obert una borsa de treball, després va vindre el problema que va implicar l’haver de compulsar determinada documentació que l’empresa municipal no podia realitzar al no tenir competència per a açò, cosa que va fer que els ciutadans hagueren d’anar a l’Ajuntament i aquest, en aplicació de l’ordenança, havia de cobrar per aquesta compulsa; finalment sobre la marxa i vist l’escàndol, l’empresa municipal va acceptar que es lliuraren fotocòpies sense més. Seguidament vam poder veure les bases de la borsa de treball; unes bases que clamaven al cel, ja que en cap moment posa les funcions que es van a desenvolupar, el salari que percebran els seleccionats, el nombre de places a cobrir, es puntua amb 1 punt el tindre el permís de conduir malgrat que açò és requisit indispensable per a poder optar,… a més de nomenar com a tribunal qualificador, a la pròpia Alcaldessa i 3 regidors del seu equip de govern. A continuació va ocórrer la poca publicitat que li van donar a la creació de la borsa de treball al igual que del dia, lloc i hora en què s’anava a realitzar la prova de coneixements pràctics que ningú sabia en què consistia, ja que ni en les bases ni en cap lloc posava gens de res. I finalment l’entrevista personal que ha resultat no ser una entrevista personal sinó una sèrie de preguntes.
A tot açò, seguim sense saber què paper ha jugat en el procés de selecció el tribunal qualificador format per l’Alcaldessa i 3 dels seus regidors. Per tant, per al regidor Carles Albert, açò és una prova més de la ineficàcia, del descontrol i del mal govern que existeix a dia d’avui a Carcaixent i a més afirma que una vegada més s’evidencia la discrecionalitat a l’hora de seleccionar a persones del seu gust perquè entren a treballar en l’empresa municipal. Per tant, es confirma una vegada més que l’Alcaldessa no compleix amb la seua paraula de donar explicacions, sinó que també a la mínima oportunitat que té torna a utilitzar mètodes opacs, poc transparents i completament discrecionals per a gestionar l’empresa municipal; a més de continuar mentint i enganyant als membres de l’oposició i als ciutadans de Carcaixent. Per tant, a la vista dels esdeveniments, queda patent qui és la persona que està portant a Carcaixent a la ruïna i afirma que Lola Botella no pot passar un dia més al capdavant del consistori i de l’empresa municipal PROCARSA.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here