Els alumnes de dos col.legis públics d’Alberic continuent patint fred

0
321

“Vergonya i desídia en els Col·legis Públics d’Alberic”, és el sentir del PSPV-PSOE d’Alberic, segons la seua portaveu, Xaro Lopez,

El PSPV-PSOE d’Alberic, denúncia l’abandó per part de les Institucions de la Comunitat Valenciana, dels Col·legis Públics d’Alberic Rafel Comenge i El Convent, al no complir-se les promeses fetes a principis del mes desembre.

Segons Xaro, «Referent al Col·legi Rafael Comenge, abans de començar l’hivern, i quan ja començava a notar-se la baixada de temperatures, en estos col·legis ja no funcionava la calefacció estar avariades les calderes, a pesar que un representant de la Conselleria d’Educació, es va comprometre davant del Ple de l’Ajuntament, celebrat el passat 11 de desembre. que passades les vacacions de nadal. estarien instal·lades les noves calderes de calefacció, que ja estaven espatllades al començar el curs.

Al dia de hui, alguns alumnes romanen en les aules amb els abrics llocs, per a pal·liar l’intens va fregir que s’acumula, i sobretot en les aules del pis superior.

Quant al Col·legi Públic El Convent, que part de la seua sostrada es troba en ruïnes i en imminent perill per afonament, encara a estes dates, i a pesar de les múltiples reclamacions de Mares i Professors, durant mesos, la Diputació de València, a pesar del perill que suposa, no ha complit la seua promesa de procedir a la seua reparació.”

 Acaba dient Xaro, “Des del PSPV-PSOE, manifestem la nostra mes ferma condemna a les múltiples promeses incomplides per Conselleria i Diputació, i instem a l’Equip de Govern d’Alberic (PP – CV), que donen solució el mes ràpidament possible a estes incidències tan lamentables, i que perjudiquen seriosament els nostres Alumnes i Professors.”

 Sobre este tema, manifestacions feta a mitjans de comunicació, a principis de desembre del 2014

“Després de les diverses fases d’execució, la reforma serà pràcticament íntegra. S’escometrà la reforma del sostre del centre i es canviarà la instal·lació elèctrica. L’ajuntament confia en que les obres poden estar acabades en uns mesos, donant solució així a una reclamació històrica del centre educatiu El Convent. «El treball conjunt entre els responsables del centre, els AMPA i l’ajuntament ha servit perquè es porten a terme unes reformes que suposaven una demanda històrica a Alberic.

“Els xiquets i xiquetes podran ara acudir més tranquils al seu col·legi«, explica l’alcalde, Toño Carratalá.

Es canviaran les calderes d’El Convent i el Rafael Comenge

A més, la conselleria, a proposta de l’Ajuntament d’Alberic, també s’ha compromès a invertir en la reforma d’alguna de les calderes del centre, una activitat per a la que l’equip de govern que comanda Toño Carratalá havia destinat ja una partida pressupostària.

La conselleria té previst iniciar la dita reforma de la calefacció en el període vocacional de nadal, mentre la reforma de la instal·lació elèctrica s’escometrà entre a finals del pròxim mes de gener.

L’alcalde es va reunir ja esta setmana amb els diferents responsables dels dos centres, així com amb diversos representants dels AMPA, per a traslladar-los les reformes que tindran lloc i el calendari aproximat previst.”

Eduardo Sala/Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here