Blanco: «En el 2018 recuperarem la gestió pública del Departament de Salut de la Ribera» (RIBERA TV)

0
420
Video Ribera TV
I Blanco amb J. Blay candidat en Sueca

El síndic i candidat d’Esquerra Unida a la presidència de la Generalitat, Ignacio Blanco, ha manifestat hui a Alzira que en el 2018 «es deixarà de fer negoci amb la nostra salut» en assegurar que el nou gover autonòmic «recuperarà la gestió pública directa» del Departament de Salut de la Ribera, de l’Hospital d’Alzira i de les zones de salut que «en estos moments estan patint retallades» pelque fa la prestació de serveis i de la plantilla de sanitaris «mentre continuen enxufrant-se directius i afins al PP».

Blanco, ha mantés, prèviament a la roda de premsa, una reunió amb regidors i representats de la Plataforma per la Sanitat Pública, en la que han abordat el problema que suposa per els ciutadans de la comarca de la Ribera les retallades i el model de gestió privada de l’Hospital de la Ribera i de tota l’àrea de salut.

El síndic d’EUPV ha explicat que la prioritat política serà «recuperar la gestió pública directa perquè serà millor per a la salut dels ciutadans d e la Ribera i per a l’economia de la Generalitat».

La concessió a la UTE que gestiona la salut de la Ribera culmina l’any 2018, any en el que el futur govern en el que EU formarà part -segons Blanco- revertirà «al millor model que és el de la gestió pública

Blanco amb membres de la Plataforma per la Sanitat Pública

«.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here