Ribera Confort donà el 79.202 premiat amb un cotxe en el concurs d’Alzira Ciutat Comercial

1
365
Un moment del sorteig

Al propietari del 79.202 li ha tocat la grossa del sorteig del concurs de la campanya «Alzira Ciutat Comercial, premiat amb un cotxe Kia Picanto que el va repartir la tenda d’electrocomèstics, Ribera Confort. Un concurs que s’ha celebrat esta nit, davant notari, a l’Ajuntament d’Alzira i en el que s’han sortejat també les cinc tablets amb les que, també, premiaven els compradors en les botigues d’Alzira durant les festes nadalenques.

Dos xiquetes d’Alzira han sigut les mans inocents que han tret les boles que alegraran els sis premiats. L’alcaldessa, Elena Bastidas i el regidor de Promoció Econòmica han resaltat «l’éxit» d’esta campanya, així com de la Shopping Night i de l’Insòlitfest, com ho demostra els més de 100.000 números repartits pels establiments d’Alzira entre els seus clients. La primera autoritat local ha tingut paraules de reconeiximent per al publicista, Álex Vila, «alma mater d’esta iniciativa».

Els premiados tenen un termini de 45 días per reclamar el premi mitjançant l’Associació Empresarial d’ Alzira. Els resultats poden consultar-se en www.alziraciutatcomercial.com/resultados-premios-sorteo/.

Guanyadors de les tablets:

90.612 repartit en Calzedonia

100.452  Audiovisión

66.737  Robert Joyeros

67.095  Zapatos

35.774  Empar Calatayud

1 Comentario

  1. Segons vosaltres ¿els premiados només tenen 45 dies per reclamar el premi? pero ¿aixó de veres que es aixi?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here