Calatayud denuncia la «incapacitat» del govern local per aprovar els pressupostos de Carcaixent

0
157

Pareix que el pagament de les indemnitzacions per la mala gestió urbanística duta a terme en anteriors legislatures, suposa un “obstacle” en l’elaboració dels pressupostos municipals per al 2015.
La portaveu del Grup Municipal d’Units per València en l’Ajuntament de Carcaixent, entén que “mentres que molts Municipis tenen ja aprovats definitivament els seus Pressupostos per a l’any 2015, i altres els han aprovat inicialment, a Carcaixent el bipartit de populars i el PSD de Juan Albert, ni tan sols s’han posat d’acord en la seua elaboració, incomplint, una vegada més, eixa obligació legal”.
“La conseqüència és que arribat l’1 de gener de 2015, la Ciutat haurà d’ajustar el seu funcionament a uns pressupostos aprovats per a 2014, i per tant, sense tindre en compte les innumerables variacions que ha patit l’economia nacional i local en este temps, on s’han aprovat modificacions pressupostàries, la finalització dels períodes de carència de diversos préstecs que obligarà a iniciar les amortitzacions i l’obligació de consignació pressupostària per a fer front al pagament de dos indemnitzacions per pleits derivats de la construcció del centre comercial Ribera del Xúquer i que ascendixen a més de 1.300.000 euros”,  afigen.
Calatayud diu que  “A estes altures el text dels Pressupostos per al 2015,  ni està, ni se li espera, res de nou tenint en compte els antecedents dels quatre anys anteriors”. Hi ha una evident apatia de l’executiu local del PP i el seu soci de govern Juan Albert i demostren la seua incapacitat a solucionar els problemes de la Ciutat i la seua falta de projecte, res se sap, de quins seran les prioritats de gastos de l’executiu local l’any que ve ni d’on pensen obtindre els fons per a costejar-les”, manifesta.
Segons l’edil d’UxV, la pròrroga “li interessa al PP-PSD per a continuar mantenint els seus contes xinesos i no donar a conéixer al ciutadà, abans de pròximes eleccions municipals,  la caòtica situació en què es troba l’Ajuntament”
“Para el tiempo que me queda de estar en el convento…” esta frase pareix ser, el sentir generalitzat de l’Equip de Govern de Carcaixent, fan el que volen sense esperar les conseqüències, quan arriben ja no estaran perquè els afecten, no pareix importar-los que els ciutadans sí que estaran ací i hauran de patir-les.”
“Carcaixent no es mereix un equip de govern que no està a l’altura de la llei ni de les necessitats dels ciutadans”, ha conclòs Calatayud.

Ana Calatayud

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here