Alginet es prepara per a la festivitat de Sant Antoni

0
277

El proper divendres 16 de gener es durà a terme a Alginet la tradicional foguera de Sant Antoni. Previ a aquest acte on es podrà gaudir a la nit de danses des de la plaça de l’Estació fins a l’Ajuntament, correfocs i encesa de la foguera amb degustació de vi valencià, cacauet, tramussos i coques de cansalada, el diumenge 11 de gener es farà la tradicional benedicció dels animals. Un acte molt vistós on grans i menuts porten a la plaça els seus animals de companyia per tal de ser beneïts.

Aquest diumenge els actes organitzats per la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat i l’Associació Hípica d’Alginet amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cooperativa Elèctrica i la Caixa Rural d’Alginet començaran a les 9.30 amb un esmorzar a l’Hort de Feliu per a socis i col·laboradors. A les 11.30 serà el moment de la missa a l’església i cap a la 1 del migdia la benedicció dels animals. A més de la benedicció, a la plaça es podrà gaudir de degustació de suc de caqui i els interessats podran endur-se a casa les receptes de les postres realitzades amb caquis que es van fer el dia de la festa culinària valenciana.

Sònia Bosch

Retrato de Marilyn fet per Teresa Roig

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here