Sueca visqué il.lusionada la nit de Reis

0
339

Enguany, la Cavalcada va ampliar el seu recorregut finalitzant en la placeta del Convent

Sueca va viure amb emoció i il·lusió la nit més màgica de l’any, el passat dia 5, amb l’arribada de Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient. La Regidoria de Festes va tornar a apostar un any més per una empresa de la localitat, Fiestas Infantiles Pequeñín, per a l’organització de la Cavalcada que enguany va comptar amb algunes novetats, com ara l’ampliació del recorregut habitual que, en esta ocasió, va finalitzar en la placeta del Convent en lloc de la plaça de l’Ajuntament. “Estic molt satisfet per la gran acollida que ha tingut la iniciativa d’ampliar el recorregut de la Cavalcada. D’esta manera, es van evitar les aglomeracions de públic assistent i es va poder donar cabuda a tota la gent que va voler acostar-se a disfrutar de la desfilada”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez, qui també ha volgut remarcar el fet que l’empresa responsable de la realització de la Cavalcada siga sempre del municipi. “Des de la Regidoria de Festes hem tornat a apostar, per quart any consecutiu, per empreses locals per a l’organització i desenvolupament de la Cavalcada de Reis. Així mateix, és condició indispensable la participació de diferents agrupacions i col·lectius de la ciutat. Enguany, a l’igual que l’anterior, la responsable de l’organització ha sigut Fiestas Infantiles Pequeñín. Per la seua banda, Sound Festival s’ha encarregat de la il·luminació i sonorització de l’espectacle final”, ha assenyalat Vázquez.

La desfilada, titulada “Una Cavalcada de conte”, va fer les delícies dels més xicotets de la casa i dels seus acompanyants, els quals van poder veure de prop als personatges més populars de contes tan coneguts com ara La bella dorment, Rapunzel, Aladín, Pinotxo, El llibre de la selva, El gat amb botes o 101 dàlmates. Van participar també en la Cavalcada les joves gimnastes dels clubs de la ciutat SUAYQA i ACEUS, així com els membres del Club Eqüestre Sueca i la xaranga Lo-lo-ló. També van acompanyar els personatges de conte, la Començadoreta, Paula Ventura, i les Llauradoretes de la Mare de Déu de Sales; i la Festera Major de Sueca, Eila Colomar, i la seua cort d’honor, les quals van fer les funcions de patges reials.

Davant de l’església de la Mare de Déu de Sales es va instal·lar un escenari de grans dimensions per a acollir l’espectacle musical que es va oferir al finalitzar la Cavalcada, interpretat pel grup de ball Free UP. A continuació, van pujar a l’escenari els Reis Mags acompanyats pel regidor de Festes, Dimas Vázquez, i l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, qui va ser l’encarregat d’entregar a ses majestats la clau màgica que obri totes les llars del municipi.

Finalment, Melcior, Gaspar i Baltasar van acudir a l’interior de l’església de la Mare de Déu de Sales per a realitzar l’adoració al xiquet Jesús i entregar personalment regals als xiquets. “Enguany, com a novetat, vam introduir la possibilitat que els mateixos Reis Mags pogueren entregar els regals, al finalitzar la Cavalcada, als xiquets els pares dels quals així ho havien sol·licitat prèviament. La iniciativa va tindre molt d’èxit i vam poder viure moments de molta emoció i il·lusió per part dels més xicotets de la casa”, conclou Vázquez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here