El descans nadalenc li ha sentat prou mal a la UD Alzira que hui amb el pitjor partit de la temporada al Suñer Picó ha perdut clarament davant el Torrevieja per 0 gols a 3. Al desncans ja guanyaven els alacantins per 0 gols a 1.

La primera part ha sigut per a oblidar; el Torrevieja ha dominat a plaer i superat els locals en tots els terrenys, fins i tot en actitut. Els deixebles de Juanan Canet han estat desconeguts i ni tan sols han inquietat el guardameta visitant Oscar. En la única jugada de perill que crearen el línia assenyalà un fora de joc molt protestat perquè Ufarte que quedà tot sol davant el porter.

Però com diuen els clàssics tant va el cànter a la font quea dos minuts del descans una ràpida jugada per la banda esquerre dels rojiblancs el culmina Ferran anotant el primer gol.

En la segona part els blaugranes canviaren el xip ixiren disposats a donar-li la volta al marcador. L’empat va estaren el cap de Palomares en el minut 14 però una mà miraculosa d’Óscar ho va evitar. Quan la millora dels riberencs era més notòria arribà una gerra d’aigua freda, en el minut 18 Jorge, tot sol recollia un deficient rebuig de la defensa local i batia per segona vegada aFlor.

Els alzirenys amb més cor que cap ho intentaren a baló parat i així una cabotada de Gabri totpetava amb la mà del meta alacantí en el 20 i tot seguit Joan Onrubia rematava la treta de cantó uns pocs centímetres per dalt del travesser.

El conjunt d’Emilio Riquelme ben plantat en el camp es defenia amb ordre i agressivitat i llançava perillosos contracolps fins que Berna en el 34 sentenciava el partit aprofitant una errada defensiva.

Debutà el nou davanter Francesc en la segona part i mostrà bones maneres, sobre tot jugant d’esquenes, sols pogué rematar en una ocasió a cinc minuts del final però el baló acabà en les mans del porter després que rebotara en les botes d’un defensa.

Canet ficà tota la artilleria en el segon temps sobre tot en el tram final en el que coincidiren sobre el el terreny de joc, Brian, Francesc i Diego.

Dolz al Benigànim

L’escàs públic que assistia a l’encongtre s’enva anar molt decebut pel que considera el pitjor partit del seu equip en el Suñer Picó durant esta temporada.

A bon segur que el guardameta local Vicent Dolz era la última vegada que estava a la banqueta donat que, molt probablement, durant la pròxima setmana estampe la firma pel Benigànim, conjunt que milita esta temporada en el grup VI de la Tercera Divisió. Fernando Maestre espera la resposta d’un guardameta perquè siga el seu sustitut.

Fitxa tècnica

Alzira: Vicente Flor; Kike Soler, Joan, Palomares, Mallol; Gabri, Duco; Ufarte (Luis García, 61′), David López (Francesc, 61′), Álvaro (Diego, 74′) i Brian

Torrevieja: Óscar; Vicente Boix, Rubén, Alexis, Eddy (Martin, 71′); Jorge Corella, Burguillos; Ferran (Adrián, 66′), Borja, Berna i Rafa Gómez (Carrasco, 81′)

Gols: 0-1 m. 43 Ferran, 0-2 63 Jorge, 0-3 m. 78 Berna

Àrbitre: García Gallegos, amonestà als jugadors locals Joan Onrubia, Álvaro, Ufarte, Kike Soler i Palomares.

Bona part dels espectadors mostraren la seua solidaritat aportant aliments no perdibles per a les famílies més necessitades d’Alzira.

Riberaexpress