Francesc, el nou davanter de l’Alzira, tindrà minuts davant el Torrevieja

0
328

«Les enxufa totes» així comentava el defensa Joan Onrubia amb altres jugadors de la UD Alzira l’encert golejador en els entrenaments del nou davanter blaugrana, Francesc Vidal que «tindrà minuts» contra el Torrevieja, rival en el primer partit de 2015, segons ha manifestat el tècnic Juanan Canet a Riberaexpress.

Canet està encantat amb el darrer reforç; «ens ajudrà a fer gol, fixa molt bé als centrals, juga bé d’esquenes, és un davanter pur que ens dona un plus».

El tècnic aspira a reforçar també el centre del camp amb un organitzador i segurament la directiva blaugrana tindrà que buscar altre defensa perquè el porotugués Éder pot ser que no continue «per problemes personals». Éder, sancionat amb un partit, no ha entrenaten els últims dies en trobar-se a Portugal. També Fernando Maestre busca un guardameta després que Vicent Dolz haja demanat la baixa davant l’oferta rebuda per un equip del grup VI de la Tercera Divisió. Afinals de mes Gisbert es podrà integrar al grup en superar la llarga lesió patida, encara que amb 18 jugadors Canet considera que la plantilla «és molt curta».

Mentre l’equip «millora físicament» i estarà al 100% a finals d’este mes de gener segon l’entrenador alzireny satisfet pel rendiment en els tres partits que ha dirigit des de la banqueta i en els que ha aconseguit dos empats fora de casa, al Port de Sagunt davant l’Acero i a Cullera i una victòria al Suñer Picó davant l’Sporting de Requena.

Francesc

L’Alzira tancarà la primera volta este diumenge al Suñer Picó contra el Torrevieja a partir de les 12 hores i encetarà la segona el pròxim dimecres dia 7 a les 8 de la vesprada, també, en el coliseu blaugrana davant el Paterna.

L’onze inicial que presentarà Juanan Canet contra el Torrevieja podria ser el següent:

Flor; Kike, Onrubia, Palomares, Mallol, Gabri, Duco, Ufarte, David López, Álvaro i Brian.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here