El guardameta Vicent Dolz s’acomiada este diumenge de la UD Alzira

0
466
Dolz hui en l’Hospital d’Alzira

El jove guardamenta de la UD Alzira, Vicent Dolz té les hores contades en el club blaugrana, a bon segur que davant el Torrevieja, partit que es jugarà este diumenge a les 12 hores, serà el darrer encontre que ocupe la banqueta junt els jugadors suplents.

Una banqueta que no li ha agradat gens a un porter que té moltes possibilitats de trionfar en esta categoria. Tan és així que Dolz ha rebut una oferta d’un equip que també milita en el grup VI de la Tercera Divisió, Esta setmana ha demanat la baixa al club que presideix Javier Pérez i el màxim responsable de l’àrea esportiva, Fernando Maestre, busca contra rellotge un sustitut de garanties.

Em prometeren minuts

Vicent Dolz només ha jugat part del segon temps en Utiel en ser expulsat Vicent Flor i el següent partit en Venècia davant el Muro. En el primer va ser decissiu per a la victòria en detindre un penal sense haver calfat i va quallar una bona actuació contra el Muro, encontre que finalitzà amb empat a un gol. Vicent ha confes

Vicent Dolz en el partit davant el Muro

sat no estar content en l’Alzira «perquè en la pretemporada em prometeren que tindria minuts» segons ha declarat hui a Riberaexpress. Des del club no li han ficat pegues a la seua petició donat que no volen ser un obstacle per a la progressió d’exte excel.lent guardamenta, producte de la cantera blaugrana que, a bon segur, s’acomiadarà de l’afició este diumenge encara que ho farà des de la banqueta.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here