Sandra Espert guanya el concurs del Cartell Trobada d’Escoles en Valencià a Alginet

0
486

 

Un dibuix que simbolitza moltes petjades caminat totes cap a una cara somrient que és la propera Trobada a Alginet

Ahir dilluns es donà a conèixer el cartell guanyador que simbolitza la trobada a Alginet per al pròxim 2015.

Durant el mes d’abril, Alginet formarà part d’aquesta gran festa i, a més a més, aquest any serà seu de la trobada i, per això, des de la Regidoria d’Educació es va convocar un concurs amb motiu de la XXX Trobada a Alginet. L’objectiu del concurs ha estat involucrar els alumnes en la propera trobada d’escoles en valencià. El concurs va estar dirigit als alumnes matriculats a les escoles d’Alginet cursant 4t, 5é, 6é, ESO i Batxillerat. Passada la selecció prèvia de cada centre es van quedar 38 xiquets i xiquetes finalistes. Les obres van estar exposades la setmana del 9 d’octubre a la sala d’exposicions del Teatre Modern.

Al final, Sandra Espert Espert de 5é de l’escola Emilio Luna va ser la guanyadora. En l’acte tots els participants van rebre un detall en agraïment per la seua participació.

L’alcalde d’Alginet i regidor de Cultura i Educació, Jesús Boluda, va agrair la col·laboració i va convidar a tots els veïns i les veïnes a “participar en aquesta gran festa cívica que es durà a terme el 19 d’abril a Alginet i que és un escenari per mostrar a tota la Ribera totes les coses bones que tenim a Alginet”.

Per la seua banda, Josep Chaqués, impulsor de les trobades i primer president d’Escola Valenciana, va animar a tots a viure aquesta gran festa. A més Chaqués va explicar el gran vincle que té amb el poble d’Alginet, ja que va estar com a mestre a dos de les escoles del municipi.

 L’acte va continuar amb l’actuació del contacontes del Gran Jordiet.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here