Alzira incrementa el darrer pressupost de la legislatura un 27% (RIBERA TV)

0
437
Video Ribera TV
L’alcaldessa i el regidor d’Hisenda durant la presentació
Lahuerta este migdia amb els pressupostos

Els pressupostos municipals d’Alzira de 2015 suposen «l’inici de la recuperació» així ho han explicat hui l’alcaldessa Elena Bastidas i el regidor d’Hisenda, Enrique Lahuertra després que anunciaren un increment de 9 milions d’euros (27%) respecte a l’exercici anterior i que supera els 42,5 milions d’euros.

El 52.90% del pressupost es destina a servicis públios básicos, el 12.34 % a la protecció y promoció social, el 12.67% a l’educació, cultura i esport, el 15.68% a actuacions de caràcter general, el 3,91% al pagagament de deute i el 2,51% a actuacions de caire econòmic.

Però la majoria de l’increment -7,7 milions- s’ha destinat a acabar de pagar el deute als propiedtaris de l’Hort de Redal.

L’objectiu principal d’els pròxims pressupostos és «finalitzar les infraestructures i obres previstes» segons Bastidas, que ha ficat com exemples l’Oficina d’Atenció al Consumidor (OAC), el passeig fluvial i la primera fase del retén policial. La primera autoritat local ha qualificat el seu equip de govern de «responsable i rigurós», a més d’afegir que «no anem a prometre res que no pugam complir ni a fer cants  de sirena».

Lahuerta considera que el pressupost «evidencia la bona salut econòmica i la sostenibilitat de les finances municipals» i s’ha mostrat satisfet davant la poca morositat dels ciutadans «entre un 10 i un 11%», sobre 18 milions d’euros que és la xifra que sumen els impostos directes. aA més ha destacat que «es reduixien els impostos i s’incrementen les bonificacions».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here