La UD Alzira fitxa el golejador Francesc del Tavernes per buscar la promoció

0
403

Francesc Joan Vidal Barberá (Xàtiva, 1987) és el «9» que buscava la UD Alzira per reforçar l’atac blaugrana amb la intenció de jugar, per tercera temporada consecutiva, la promoció d’ascens a la 2ª divisió B.

Francesc va ser la temporada anterior el màxim anotador de la categoria Preferent en anotar 23 gols, però supera ja el centenar al llarg de la seua dilatada trajectòria per l’Oliva, Benigànim,Pego, Llosa, At. Saguntino, Castellonense, Canals,-l’anterior temporada- i Tavernes, en el grup III de la Preferent on ha marcat cinc gols tot i haver-se perdut bona part de les jornades disputades per lesió o per sanció.

El davanter de Xàtiva medix 1,80 m i es un bon remtador tant de cap com amb les dos cames. La directiva que presideix Javier Pérez es troba esperançada en que Francesc solucione la falta de gol del conjunt blaugrana. El nou punta fitxa per unes condicions molt assequibles per a la complicada situació econòmica de la UD Alzira, però rebrà un important incentiu si anota una dotzena de gols, segons ha pogut averiguar Riberaexpress de fonts del club.

Francesc ha causat baixa en el Tavernes esta setmana, al mateix temps que era cessat el seu tècnic Dani Mayo, que arribà esta temporada al Tavernes procedent de l’escola de futbol de la UD Alzira.

Riberaexpress

Francesc amb la camiseta del Tavernes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here