Cap de setmana solidari i esportiu a l’Alcúdia

0
368
Imatge de la Sant Silvestre

El proper dissabte 27 i diumenge 28 de desembre, els alcudians viuran un dels caps de setmana més solidaris i divertits durant estes festes de Nadal.

D’una banda, demàl dissabte 27 l’Alcúdia acollirà la II San Silvestre solidària, organitzada pel club l’Alcúdia Triatló i amb la col·laboració d’entitats i comerços locals com Telingenet, Mel i Salut, Paiarrop, Biocomenergia, Centre de Fisioteràpia, Osteopatia i Nutrició de l’Alcúdia, periòdic L’Alcúdia 752, Fundació Caixa Rural, C.A.N.S.O i l’Ajuntament de l’Alcúdia que col·laboren de manera activa i desinteressada en la realització d’esta cursa.

La carrera, especialment atractiva per als corredors i espectadors ja que poden participar disfressats, discorrerà per un circuit urbà de 2,5 km al que se li pegaran dos voltes fins fer el 5 quilòmetres de recorregut establert. Este any s’espera una major participació ja que l’any passat, primera vegada que es feia, va ser tot un èxit de participació amb més de 400 persones de totes les edats i condicions que feren gran esta festa de la solidaritat.

Tots aquells interessats en participar en la carrera podran inscriure’s des d’una hora abans per tan sols 1 euro solidari. Este és un esdeveniment de caràcter benèfic, ja que la recaptació neta del mateix es destinarà a Creu Roja l’Alcúdia, qui repartirà ajudes entre les persones més necessitades del nostre poble.

A l’endemà diumenge 28 de desembre tindrà lloc a les 10 del matí, al llit del riu Magre, el VII Cros de l’Alcúdia, Campionat Provincial Escolar de Camp a Través de les categories Alevi, Infantil i Cadet, organitzat pel Club Atletisme i l’ajuntament de l’Alcúdia i amb la col·laboració i supervisió de la Federació d´Atletisme de la Comunitat Valenciana i la secretaria autonòmica de l’esport de la Conselleria de turisme, cultura i l’esport.

Esta és la tercera prova puntuable inclosa en el circuit autonòmic de cros, en el qual els tres primers classificats del circuit passaran a formar part de la selecció valenciana per al campionat d’Espanya de cros. Conjuntament, durant el mateix matí també es celebrarà el 2n Cros Popular per a tots aquells esportistes que no disposen de llicència federada i vulguen provar l’experiència i encara no s’hagen atrevit. La inscripció per a esta prova serà gratuïta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here