SOS de Josep, el xiquet d’Alzira que porta sis mesos sense rebre rehabilitació

0
504
Josep amb els pares

Entrega del xec per part d’Albuixarres
Josep camina en un andador ajudat per sa mares

Tot i que els dirigents polítics autonòmics i estatals repetixen que la crisi econòmica ja s’ha acabat, la majoria de les retallades patides en els últims anys continuen en vigor. És el cas del xiquet de 13 anys, Josep Doménech Fayos que fa sis anys patia un vessament cerebral que li deixà sens parla i mobilitat.

Pèrdua de mobilitat

La crisi el deixà sense una imprescindible rehabilitació i des d’aleshores, sa mare, Mª José inicià una autèntica creuada per aconseguir que el seu fill es recuperara, al menys parcialment de la tetraplejia que li ha quedat. La seua persistència i la campanya de solidaritat iniciada feren que les autoritats sanitàries li concediren una rehabilitació de sis mesos, entre gener i el passat mes de juny, però malgrat les promeses procecents de l’Hospital de la Ribera, ha passat ja mig any sense que Josep siga atés com cal. Això fa que este xiquet d’Alzira haja endarrerit la seua recuperació, «no pot moure un braç i una mà», lamenta Mª José, a qui el subdirector metge de l’Hospital d’Alzira li anunciava la passada setmana que «anaven a fer la proposta a la conselleria perquè li concedisquen altres sis mesos de rehabilitació».

Mai em donaré per vençuda

La mare de Josep reconeix les nombroses ajudes rebudes; especialment la campanya de les Mermelades Solidàries que va fer la falla Albuixarres-Camí Fondo en la que va recollir 6.500 euros que destina al tractament amb l’hormona del creximent que li permet regenerar les hormones danyades pel vessament cerebral.»També l’alcaldessa d’Alzira s’ha interesat per Josep i me consta que ha fet gestions davant l’Hospital».

Josep Doménench, cursa enguany primer d’ESO en l’institut Tulell d’Alzira, on rep l’ajuda d’una educador a mitja jornada davant la insistència de sa mare. Però des de juny passat el menut sols practica la rehabilitació un dia que paga religiosament la seua família però «necessita un parell de dies mes perquè la rehabilitació siga efectiva».

Mª José explica a Riberaexpress que cada sis mesos «me toca reclamar l’ajuda» i adverteix esta valenta mare que «mai em donaré per vençuda».

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here