Huit podis del Tir amb Arc d’Almussafes en el provincial de sala

0
336

Deu arquers del Club de Tir amb Arc d’Almussafes van competir, diumenge passat dia 21, en el Campionat Provincial de Tir amb Arc en Sala, disputat en el pavelló poliesportiu d’El Puig. L’entitat esportiva es va adjudicar huit podis en esta jornada de competició en què van participar un centenar d’esportistes representants de clubs de les províncies de València i Castelló.

A les 8 del matí i, després de les corresponents inscripcions, es van iniciar les rondes de calfament i cap a les 9.30 hores es va inaugurar el campionat provincial, que es va desenrotllar durant les següents sis hores.

Dels deu arquers representants del club de Tir amb Arc d’Almussafes, huit es van assegurar el podi. En categoria benjamí, Guzmán Mezquita es va proclamar vencedor i la segona plaça va ser per a Noel Aguilar. Per la seua banda, l’aleví Edgar Ferris es va adjudicar la primera posició i el seu company Joel Aguilar va concloure en Quart lloc. Ferrán Rodrigo i María Gómez van quedar campió i subcampiona, respectivament, en la categoria infantil i en cadets, Raúl Miralles es va classificar en tercer lloc. Nerea López va arrasar de nou en la categoria júnior, proclamant-se campiona provincial i l’arquer David de Miguel va aconseguir la primera plaça en veterans. Finalment, Marcos López va concloure en sexta posició en sènior.

Representants dels diferents clubs participants van entregar els trofeus i medalles als participants en la cita provincial. Des del club local es treballa ja en l’entrenament dels arquers per a la seua participació en l’autonòmic de sala, que se celebrarà diumenge que ve 18 de gener en el pavelló Poliesportiu de Natzaret.

Mª José Girona
Departament de Premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here