Més de 600 xiquets canten les nadales a la plaça d’Alginet

0
331

 

Els menuts van deixar el seu desig per al 2015 en el mural dels desitjos

Els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de Primària de les quatre escoles d’Alginet van acudir a la plaça de la Constitució a cantar les tradicionals nadales. A les 9.30 arribaven els de tercer i quart que, posats en cercle i atents a les indicacions dels professors de música, delectaven els assistents amb nadales com “Els pastorets”, “L’àngel” i “Els pastors”, “A betlem me’n vull anar” o “En pau i harmonia”, entre d’altres.

Passades les 11 arribaven els més menuts per continuar alegrant la plaça amb les seues veus i l’esperit de Nadal. En acabar l’alcalde d’Alginet, Jesús Boluda, Tere Boluda, gestora cultural, i Eva Vázquez, tècnica d’AVIVA, els van donar un regalet.

Com a novetat aquest any la Regidoria d’Educació va donar prèviament a l’acte una bola de paper perquè els xiquets i les xiquetes la decoraren i per darrere escrigueren el seu desig per al pròxim any. Tenir un nou germà, pau al món, salut per a tots o que els reis porten joguets a tots els xiquets van estar alguns dels desitjos que els menuts van plasmar a les seus boles nadalenques. Els xiquets i les xiquetes van deixar la seua bola en el mural del “Desig2015”i així els veïns i les veïnes del poble poden acostar-se a vore els somnis dels menuts d’Alginet.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here