Luci Albi aconseguix el gran premi de la Piràmide Comercial de Sueca

0
312

Ahir junt a la casa del Pare Noel instal·lada en la plaça de Sant Pere, va tindre lloc el sorteig dels premis que concedia la Piràmide Comercial, una iniciativa impulsada per Arrima’t (Associació de Serveis i Comerç de Sueca), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, que té per objectiu incentivar les compres en els comerços del municipi. El premi més important, valorat en 1.500 euros, consistent en 50 vals de 30 euros per a utilitzar en els comerços participants, va ser per a Luci Albi, qui va depositar la seua papereta en l’establiment Gala. La festera major de Sueca, Eila Colomar, va ser l’encarregada de comunicar per telèfon la notícia a la guanyadora qui, als pocs minuts, va acudir a la plaça a arreplegar el seu premi. “Hem treballat molt durant estos tres anys per a aconseguir que esta Piràmide es consolidara i, d’esta manera, contribuir que augmenten les compres en el municipi. Des de la meua Regidoria, continuarem treballant sempre amb l’objectiu d’afavorir i incentivar al comerç local”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “Hem aconseguit arribar a la quarta edició d’esta Piràmide i és de remarcar que molts dels negocis que han participat ho porten fent estos quatre anys ininterrompudament. També hi ha molts que s’han anat sumant en este temps. Esta iniciativa va sorgir com una manera d’aportar alegria a les persones que realitzen les seues compres en el comerç local. Amb estos premis podran adquirir els seus regals per a estes dates. Des d’Arrima’t, sempre estem pensant a dur a terme iniciatives que afavorisquen que els diners es queden en el municipi”, ha assenyalat el president d’Arrima’t, Tony Landete.

Junt a la festera major, els encarregats d’entregar els set premis de 100 euros donats per la Regidoria de Comerç, per a realitzar compres en els comerços participants, van ser l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; les membres de la cort d’honor de la festera major; i el president d’Arrima’t, Tony Landete. Els guanyadors dels set vals van ser: Luis Moya, Susi Moncho, Ana Soler, Pura Mars, Pilar de la Fuente, Gema Escrivá i Alejandro Vidallach. Tots ells van depositar les seues paperetes en els comerços: Salasons & xarcu, Sueca express, Monmamá, Flors Natura i Roba El Dos de Mayo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here