Compromís per Carcaixent denuncia que el PP «farà pagar interessos» per beure aigua de la potabilitzadora

1
382

El Partit Popular va aprovar la setmana passada la llei d’acompanyament del pressupost per a 2015 en les Corts. En la norma s’inclou una taxa per pagar el cost de les obres de la potabilitzadora de la Garrofera que afectarà els habitants de la Ribera.

 CarcaixentCompromís s’oposa rotundament a este nou repagament. Segons Ivan Martí, regidor de Compromís: “les obres de construcció de la potabilitzadora de la Garrofera han estat finançades amb diners públics, una part d’ells provinents de la Unió Europa. La Generalitat Valenciana no pot actuar com un banc i fer negoci amb els nostres diners”.

 Este maltractament reiterat als habitants de la Ribera, se suma a la discriminació que patim els valencians per part del Govern estatal. Ivan Martí, puntualitza: “s’emporten l’aigua del Xúquer des d’Alarcón per destinar-la a l’especulació. I per l’aigua que necessitem per a beure ens cobren interessos, d’uns diners que són nostres”.

La gent de la Ribera sempre ha estat la més perjudicada. I ara, damunt, ens tocarà pagar el cost de la nefasta gestió hídrica del PP. El regidor de Compromís pregunta: “algú s’imagina que als pescadors gallecs se’ls hagués cobrat el cost de netejar les costes del xapapote del Prestige? De quin costat està el PP de Carcaixent? Què fan els alcaldes del PP de la comarca? No tenen cap pes en les guerres internes del PP!”

L’alcaldessa de Carcaixent a favor de la taxa

El que sí ha fet la diputada Lola Botella és votar a favor d’este nou repagament en forma de taxa. I votar en contra de les huit esmenes que ha presentat Compromís per Carcaixent, que reclamen més inversions de la Generalitat al nostre poble. Ivan Martí denuncia que: “l’alcaldessa prefereix acatar les decisions d’un govern caduc i esgotat a defensar els interessos de la gent de Carcaixent”.

Jordi Sebastià denunciarà la taxa a Europa

L’eurodiputat de Compromís

Botella en la inauguració de la Potabilitzadora

Jordi Sebastià denunciarà el transvasament del Xúquer des d’Alarcón i la taxa de la potabilitzadora a Europa. Compromís per la Ribera s’ha posat en contacte amb ell, per tal de proporcionar-li tota la informació sobre l’especulació hídrica del Xúquer, que atempta contra la Directiva Marc de l’Aigua.

Compromís per Carcaixent

1 Comentario

  1. Cap problema. Enseguida vorem con l´equip del PP s´explica, argumenta, justifica, informa, dona tota classe de detalls, es transparent, respeta als ciutadans…Tot un model.
    Que es broma, companys!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here