Agility Almussafes manté el seu lideratge

0
325

El club Esportiu Agility Almussafes s’ha alçat amb dos nous podis en la quinta prova puntuable per al campionat d’Agility/Jumping nivell II i III de la temporada 2014-2015 de la Comunitat Valenciana. Les instal·lacions del Club Agility Gos Mutxamel van acollir la competició, celebrada durant la passada jornada dominical.

En la quinta prova puntuable per al campionat de la Comunitat Valenciana, celebrada ahir diumenge dia 21, Esportiu Agility Almussafes va revalidar el seu lideratge en la lliga a l’adjudicar-se dos nous triomfs.

En grau tres categoria mini, Miguel Sanz amb la seua gossa Cantàbria ha aconseguit la segona posició i Cristóbal Albert i el seu gos Pi s’han adjudicat la primera plaça de la categoria maxi en el mateix grau tres.

La competició, dirigida el jutge, Pedro Simarro, va reunir a un total de 49 equips, que es van enfrontar a quatre pistes que exigien gran rapidesa dels participants i que van delectar el públic assistent.

Coincidint amb este esdeveniment esportiu, la sòcia d’Esportiu Agility Almussafes, Noelia Gimero Roig, amb el seu gos Hitman, va disputar una prova puntuable per a la RSCE, que va tindre lloc en les instal·lacions d’Agility Amics del Gos de Torrent. L’equip es va alçar amb la primera posició del podi en la categoria mini grau I, la qual cosa li permetrà pujar a grau II en la pròxima competició canina del calendari esportiu.

“Sens dubte, els Reis s’han avançat uns dies, ja que els nostres esportistes i cans ens han fet un gran regal”, explica Javier Pérez, president del club.

Mª José Girona
Departament de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here