Redondo Vidrieres i Punt de Llum guanyen el Concurs d’Aparadors de Sueca

0
374

La cristalleria Redondo Vidrieres, en la categoria A, i Punt de Llum, en la categoria B, han resultat els guanyadors del XXVI Concurs d’Aparadors Ciutat de Sueca-Campanya de Nadal 2014, organitzat per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca. “Enguany ha abaixat un poc la participació perquè els comerciants estan notant molt la crisi. Tot i això, els comerços que han participat han treballat molt per a oferir uns aparadors molt bonics i, per això, vull agrair-los el seu esforç i la seua contribució perquè els ciutadans puguen disfrutar dels seus aparadors i conéixer millor els productes que oferixen”, va afirmar Manoli Egea, regidora responsable, durant l’entrega de premis, divendres passat, en el saló de plens de l’Ajuntament. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va animar els comerciants “a no perdre la il·lusió, a pesar dels temps que corren, perquè el xicotet comerç té un paper fonamental en el dinamisme d’una ciutat, al ser l’autèntic motor de l’economia”.

Les bases del Concurs van afegir el passat any una categoria nova que inclou, exclusivament, als establiments guanyadors de les últimes cinc edicions. En esta modalitat, el primer premi va ser per a la cristalleria Redondo Vidrieres, que es va portar 1.000 euros i un diploma acreditatiu; i el segon, per a Floristeria Chirel, que va aconseguir 500 euros i diploma acreditatiu. En la modalitat B, el primer premi, de 500 euros i diploma acreditatiu, va ser per a Punt de Llum; i el segon premi, consistent en 250 euros i diploma, va ser per a Cortinatges El Dot.

A més del jurat designat a este efecte, els ciutadans i ciutadanes també han pogut votar pel seu aparador favorit a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here