L’Ajuntament d’Alzira avança 7,7 milions de l’Hort de Redal per estalviar-se 5 en interessos

0
292

L’Ajuntament d’Alzira ha arribat a un acord amb els propietaris de l’Hort de Redal per pagar, de colp, el deute durant l’any 2015. El consistori farà el pagament de 7,7 milions d’euros amb un prestec bancari que permetrà reduir en  un 4,85% l’interés actual i estalviar un total de 5 milions.

Els creditors han acceptat una «quita» de 822.000 euros.

Un hort molt polèmic

L’Hort de Redal ha sigut un tema polèmic al consistori amb fortes discrepàcies entrel l’eqyuip de govern de Bastidas i els grups de l’opoisició. Fins i tot es va anomenar una comissió investigadora que va quedar com el ball de Torrent, en acusar-se mutuament de ser responsables de la indemnització de 12,4 milions d’euros més interessos que l’Ajuntament d’Alzira, debia pagar en deu anualitats, per una sentència judicial, als titulars d’esta finca rústica.

L’Hort de Redal és ara un centre experimental d’investigació de noves varietats de magranes, bresquilles i nectarines després que l’Ajuntament d’Alzira cedira, l’any passast, 160 fanecades a l’empresa local del sector, Fruites Tot l’Any SL  

Levante-EMV / Riberaexpress

Foto: Riberaexpress

A l’Hort de Redal es cultiven magranes i bresquilles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here