La gimnasta d’Almussafes Maria Di Girolamo es proclama sucampiona d’Espanya

0
393

 El passat cap de setmana, el CLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ALMUSSAFES va participar en el CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT DE CONJUNTS, que es va celebrar els dies 11, 2, 13 i 14 de desembre en la Ciutat de Saragossa. El conjunt Infantil, compost per Mireia Simón Tupín, Lluna Magraner Martí, Enya Sospedra Soldado, Ruth Pastor Castellote i Clara Martínez Hervás, junt amb la gimnasta Sènior, Yaiza González Alvarado,  i la gimnasta de Primera Categoria, María Di Girolamo Martí, van competir en el nacional, en el que finalment esta última es va penjar la medalla de plata.

El Conjunt Infantil del CEGA, després d’una espectacular remuntada, ja que en el primer dels seus exercicis va tindre un contratemps, va aconseguir en el seu segon passe una merescuda puntuació d’11,650, la millor de tota la seua temporada, finalitzant este campionat en terres aragoneses amb un bon sabor de boca, atés que les xicotetes gimnastes van poder demostrar la seua vàlua fent un segon passe espectacular.

Per la seua banda, la gimnasta Sènior Yaiza González Alvarado,  junt amb les seues companyes del Conjunt d’Ontinyent, va eixir al tapís a demostrar el seu gran potencial, la qual cosa li va valdre una meritòria setzena posició.

El club s’enorgullix, així mateix, del resultat aconseguit per la gimnasta local, María Di Girolamo Martí, qui va competir a Saragossa en la categoria anhelada per totes les gimnastes: la Primera Categoria representant al conjunt de Riba-roja. Junt amb les seues companyes Natalia Mora, Paula Reyes, Natàlia García, Carmen Chordá i Miriam  Espin, María s’adjudicà el Subcampionat d’Espanya en la classificació General i la medalla Bronze en la Final per Aparells celebrada en diumenge.

“Aprofitem per a felicitar a tots els conjunts de la comunitat Valenciana que van aconseguir un percentatge molt elevat de pódiums tant en la Classificació General com en les Finals per Aparells, reflectint el bon nivell que tenim en la Comunitat. Valenciana”, destaquen des de l’entitat.

La pròxima cita del CEGA esta prevista per a demà dissabte dia 20, en la segona fase i fase final del Trofeu Interclubs que se celebrarà en el Port de Sagunt, i en les que participaran 4 dels seus conjunts. Ja a la vesprada, concretament a les 19 hores, el club presentarà el seu tradicional festival nadalenc en el pavelló municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here