El llibre d’històries medievals valencianes del grup Harca es presenta hui a Algemesí

0
383

En cinc mesos ja han venut més de 1.000 llibres i han reimprés i reeditat el seu llibre. Es tracta de Fer Harca. Històries medievals valencianes, una obra de divulgació de la història medieval publicat per Llibres de la Drassana i escrit per Frederic Aparisi, Vicent Baydal i Ferran Esquilache, un grup de joves medievalistes valencians en la trentena que estan donant a conéixer alguns dels passatges més interessants del passat valencià.

L’obra es composa de 16 escrits diferents que repassen històries d’ací, com la del poble medieval que existia als peus del penyal d’Ifach, l’existència d’un gran bordell públic en la ciutat de València o el procés d’expansió del cultiu de l’arròs per comarques valencianes com la Ribera, i d’allà, com la curiosa comparació entre

Els autors de la publicació

el regne de Camelot i la sèrie Twin Peaks, l’origen del vi de malvasia en la Grècia dels almogàvers o la ferma creença medieval en l’existència dels unicorns i el poder miraculós de les seus banyes.

Tot d’històries interessants que es presentaran hui divendres 19 de desembre a les 19:30 h. en la Llibreria Samaruc, en el carrer Sant Josep de Calassanç, 11, d’Algemesí. Hi participaran el autors i l’investigador i tècnic de cultura Josep Enric Estrela. Vos adjuntem imatges de la portada i dels autors. Ací podeu trobar l’índex: https://llibres-de-la-drassana.myshopify.com/products/fer-harca-histories-medievals-valencianes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here