Un volum de Lairón, Garcia i Boluda recull els últims 25 anys de les falles d’Alzira (RIBERA TV)

0
544
Video Ribera TV
Maria Pons esta nit amb el llibre faller

Els autors i col.laboradors del volum

Claudia Gomis fallera major infantil

La Junta Local Fallera ha presentat esta nit a l’Ajuntament d’Alzira el volum que recull el darrer quart de segle de les falles de la capital de la Ribera. Un llibre recopilat per l’arxiver Aurelià Lairón, per Pablo Garcia i per la vicepresidenta de la JLF, Mª José Boluda, que maquetat per Juan Carlos Benedito, prologat per Salvador Andrés i amb la col.laboració  d’Antoni Lluís Martinez.

En este volum de 230 pàgines el lector podrà trobar a les falleres majors i corts d’honor d’Alzira dels darrer 25 anys, els monuments premiats, els ninots indultats, els guardons de les diferents activitats així com les notícies més importants ocorregudes en l’últim quart de segle.

Segons l’acaldessa, Elena Bastidas el llibre » és un instrument molt important que servirà perquè les futures generacions coneguen millor la festa».

La primera autoritat local va confirmar que el nou Museu Faller s’instal.larà el pròxim any en la segona planta de l’edifici La Parrilla, tal i com avançà ahir Riberaexpress.

A l’acte han assistit les falleres majors d’Alzira, Maria Pons i Claudia Gomis, amb les seues respectives corts d’honor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here