Alginet rendix homenatge a les associacions voluntàries locals

0
259

Per primera vegada i impulsat per la Regidoria de Benestar Social, diumenge de matí, va tenir lloc un acte protocol·lari a la sala de plens de l’Ajuntament. El seu objectiu va ser el reconeixement a aquelles associacions local que “de manera desinteressada dediquen el seu temps a donar benestar al poble” afirmava Amparo Méndez, regidora de Benestar Social.

Les associacions homenatjades van ser Càritas Parroquial, i la persona que en aquest cas va ser la representant de tot el col·lectiu per rebre la insígnia de l’Ajuntament va ser Maria Dalmau Bosch; de Somval, Raul Palau; de l’Associació de Lluita contra el Càncer, Rosa Espert; de la Unió Democràtica de Pensionistes, Lucila i Pascual Cervero, i de Protecció Civil, Isabel Tamaral. A més, hi hagué un reconeixement molt emotiu a Rosa Garrigues a qui es va fer un homenatge pòstum i va rebre la medalla de bronze amb distintiu blanc de mèrit i reconeixement i constància com a voluntari de Protecció Civil. Antonio Arbona també va rebre aquesta medalla de mans de la cap.

Sònia Bosch

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here