La Policia d’Alberic troba a una persona major que havia estat 13 hores desapareguda

0
480

La ràpida intervenció de la Policia Local d’Alberic, ha possibilitat la localització, 13 hores després, d’una persona major de 80 anys, que havia desaparegut a les 4 de la vesprada del passat divendres. Al voltant de les 10 de la nit es van personar en les dependències de la Policia Local, situades al costat de l’ajuntament, per a denunciar la seua desaparició, per part de dos treballadors de la Residència d’Ancians «La Milagrosa» d’Alberic, de que Gustavo Enrique G.B., de 80 anys, veí del poble, no havia acodit, com era costum tots els dies, a sopar.

Hi havia preocupació entre la policia local, a causa del mal oratge on cada hora que passava era transcendental. Al voltant de les 12 de la nit van decidir ampliar la seu recerca, fora del nucli urbà, pels camins i llocs que solia freqüentar, ja que tampoc havia aparegut la gosseta, que normalment l’acompanyava.

Afortunadament cap a la 1 de la matinada del dissabte, Gustavo era localitzat en un camí, situat a un 500 metres de la població, tombat a terra, amb molt de fred, sense signes de violència. Tot sembla que havia caigut a terra, i no havia pogut alçar-se.

La troballa de l’ancià, la feren els agents, que anaven acompanyats pel nebot del desaparegut. Traslladat al Centre de Salut d’Alberic, el metge de guàrdia que el va atendre, va observar que es trobava en bon estat, apart el fred que havia passat , i no necessitava ser enviat a l’Hospital d’Alzira, per lo que Gustavo, va tornar a sa casa.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Foto: E.S.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here