La falla Plaça La Malva lliura els XVII Premis de Narrativa Infantil i Juvenil

0
429

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva va fer ahir el lliurament del XVII Premi del Concurs de Narrativa Juvenil i Infantil. L’acte va estar presidit per Anabel Juárez Baeza, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira; Carolina Sotos Quice i Aroa Rosell García, falleres majors de la Falla Plaça Malva; Carlos González Martínez i Juan Fito Santamaria, presidents de la comissió. El lliurament dels premis va estar presentat per Amparo Arocas, que van ser l’encarregada de donar lectura a l’acta del jurat.

Acta del lliurament dels premis del XVII Concurs de Narrativa Infantil i Juvenil de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva
Reunit el jurat format per: Alfred Aranda Mata, Susana Boronat Martín, Empar Bria Pelufo, Yaiza Caceres Castillo, Esther Català González i Carla Sanchis Castillo, el dia 9 de desembre de 2014 a Alzira, decideix atorgar els premis següents per cadascuna de les categories:

1ª categoria: Alumnes de primer i segon d’ESO
Primer premi: Alba Corberà Serrano, del col·legi Sagrada Família, amb “Una història que es repeteix”.

2ª categoria: Alumnes de cinquè i de sisè de primària
Accèssit: Javier Alba Calatayud, del col·legi la Puríssima, amb “Això si que és un trencadís…”
Segon Premi: Núria Cañes Hurtado del col·legi l’Alborxí amb “L’emperador monta el circ”.
Primer premi: Inés Ramírez, del col·legi la Puríssima, amb “Roma la ciutat de l’amor”.

3ª categoria: Alumnes de tercer i quart de primària
Segon premi: Anna Garrigues Marín, del col·legi l’Alborxí, amb “La clau del poder absolut”
Primer premi: Jorge Casterá Bueno del col·legi Sants Patrons, amb “En serio o en broma”.

Premi especial per a l’escola amb més nombre proporcional de treballs presentats: col·legi l’Alborxí.
Cal destacar que s’han presentat un total de 383 treballs al concurs.
Amb la foto de tots premiats es posà punt i final a l’acte.
Des de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva cal agrair una vegada més a l’Ajuntament d’Alzira, en especial a les regidoria d’Educació, als jurats i a les entitats privades que col·laboren perquè estos concursos vegen la llum cada any, així com també a la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, Centre d’Estudis Euler, la llibreria Trenta-cinc formiguetes, APP Informática Alzira – Centro i sobretot l’Acadèmia Atenea que patrocina totes les activitats culturals que realitza la nostra falla.

Associació Cultural Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here