El PSPV inicia una campanya de recollida de firmes contra la taxa de l’aigua (RIBERA TV)

0
432

Francesc Signes i Robert Martinez

El PSPV-PSOE ha reclamarà a la Generalitat que «reduisca» la taxa de cobrament del subministrament d’aigua potable als municipis de la comarca de la Ribera mitjançant la planta potabilitzadora d’Alzira.

Els socialistes presentaran mocions en els ditints ajuntaments de la coamrca per exigir al Cosnell que l’any 2015 reduisca a «un màxim de 0,202 €/m3 per a poder garantir-se que el cost final a pagar pels usuaris no serà efectivament superior al 0,30 €/m3, que fou el màxim la que es va públicament comprometre el president de la Genralitat».

A més el PSPV reclama al govoern valencià que habilite una partida pressupostària suficient per fer front el pròxim any a la finalització de les obres previstes en la fase III. Una fase que permetrà dotar d’aigua potable no contaminada als municipis d’Algemesí, Sueca, Polinyà de Xúquer, Albalat de la Ribera, Benicull, Fortaleny i Riola.

El secretari comarcal dels socialistes i alcalde de l’Alcúdia, Robert Martinez considera que la taxa de l’aigua imposada pel Consell als municipis riberencs «és una autèntica burla». Martinez ha avançat que si el pròxim mes de maig hi ha un canvi de govern a la Genealitat «és retirarà la taxa».

Per al PSPV l’aigua per al consum humà «és prioritària» respecta a altres usos. Martínez ha anunciat l’inici d’una campanya de recollida de signatures contra una taxa de l’aigua quequalificquen «d’intolerable».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here