El Carcaixent resurgix i derrota amb autoritat al líder Atzeneta (3-1)

0
480

Partit que es va disputar ahir a Quatre Camins entre el Carcaixent i l’Atzeneta com feia temps que no es veia en el camp carcaixentí, sota una pluja intermitent, que a punt va estar de suspendre l’encontre.

Finalment es va iniciar el partit i el Carcaixent va eixir a per el partit des del primer moment i es va trobar amb el gol en el minut 17, cosa que ajuda a controlar el partit encara amb mes tranquil·litat.

El temor que es tènia al Atzeneta (líder del Grup), es va evaporar en el minut 31 amb el segon gol dels locals, que encara abans del descans van aconseguir el 3-0.

La segona part continua amb mes sensació de que podia arribar el quart, encara que no es van aprofitar les ocasions, que els visitants posaren una mica mes d’emoció, fins que arribats els 25 minuts de la segona meitat, el Atzeneta va aconseguir el seu gol (en possible fora de joc) per a intentar posar emoció a la recta final del partit.
Ho van intentar però la defensa del Carcaixent es va mostrar sòlida i no va permetre un segon gol que haguera portat els nervis al camp.

Bon partit en general del UD.CARCAIXENT, sòlid en defensa, amb criteri en centre del camp i amb gol en la davantera. Si continuem amb aquest treball els resultats arribaran, solament un xicotet però, encara no hem tingut la porteria a zero en cap partit

Destacaríem pel UD.CARCAIXENT, a Serra juntament amb Adrian Ferrandis (que aquesta vegada no va marcar), pels visitants al seu central Salvador. ALINEACIONS: UD. CARCAIXENT: Jordi, Modesto, Palero, Vicent, Arturo, Fernando, Baldo, Gascón (Eusebio m.10)(Jose Carlos m.81), Adri (Hiroto m.66), Serra (Juanjo m.89) i Adrian ATZENETA, UE.: Marc, Victor, Javier, Salva Mart., Salva Jornet, Miguel, Victor (Pablo m.32), Vicente, Juan Antonio (Jordi m.57), Pablo (David m. 55) i Antonio (Gor m.46). GOLS: 1-0 Min. 17 Adri Guillem 2-0 Min. 31 Eusebio Sellens 3-0 Min. 42 Jorge Serra 3-1 Min. 72 Vicente Moncho Partit dirigit per l’arbitre José Carlos Casanova Garcia Casarrubios, que amonesta per el UD a Fernando, Arturo, Eusebio, Modesto, Adrián i explusà al entrenador Castillo. Per part del Atzeneta amonesta a Pablo, Jordi, Juan Antonio, Pablo T., Gor, Victor i Salva Mart.

Àrea de comunicació de l’U.D. Carcaixent

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here