Compromís obri les primàries a tots els ciutadans d’Alzira (RIBERA TV)

1
401
Video Ribera TV
Diego Gómez candidat a l’alcaldia

L’Assemblea local de Compromís ha decidit obrir el procés de primàries a tots els veïns d’Alzira, tant per a triar el candidat a l’alcaldia com per a triar la resta de la llista que presentarà esta formació política a les pròximes eleccions municipals.

Els aspirants a participar en este procés de primàries podran fer la corresponent inscripció fins els pròxim dia 19 després que s’obrira el termini el passat dilluns. Una vegada presentats els candidats éstos podran presentar els corresponents avals entre el 22 i el 28 d’este mes.

Els aspirants a l’alcaldia necessiten 6 avals, mentre els candidats a formar part de la llista requerixen només dos avals. La votació es farà el proper 31 de gener de manera presencial, mentre per Internet es votarà els dies 28,29 i 30 del mateix mes.

Pel que fa a la candidatura a l’alcaldia l’únic que pel moment l’ha formalitzat és l’actual portaveu municipal de Compromís per Alzira, Diego Gómez.

El secretari local del Bloc, Vicent Ginestar ha significat que les primàries de Compromís «són les més obertes a la ciutadania» d’Alzira, mentre Gómez destacava que es tracta «d’unes primàries totalment obertes i democràtiques».

Tots les formacions de Compromís participaran en estes primàries llevat d’Esquerra Republicana, que no forma part de la coalició a nivell de Comunitat Valenciana, però sí a la capital de la Ribera. Els dirigents d’esta formació deuran negociar la seua instroducció en la candidatura municipal.

Gómez ha explicat en una roda de premsa que Compromís «pretén fer un front lo més ample possible amb la finalitat de canviar el govern d’Alzira».

1 Comentario

  1. bien compromis bien!! asi nos gusta que deis un paso al frente y demostreis que no sois como los demás, que no teneis miedo a unas primarias abiertas, además he visto unos cuantos que se presentan y vuestras primarias prometen…chicos y chicas jóvenes y alguna que otra muy potente.suerte!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here