Una vintena de comerços participaren en la primera Nit de Compres d’Alginet

0
171

Botigues de roba, òptiques, comerços de menjar, botigues de decoració i així fins a 20 van ser els comerços que van participar en la primera nit de compres que es va a dur a terme a Alginet. Divendres, de9 a12 de la nit, els 20 comerços van oferir als seus clients descomptes molt atractius per a les compres nadalenques. Aquesta iniciativa impulsada des de la Regidoria de Comerç i l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet tenia com a objectiu “impulsar les compres nadalenques i donar a conèixer la gran oferta de productes que tenim al poble així com la marca comercial local que venim a Alginet” afirmava Carles Bayarri, regidor de Comerç. 

Els clients van poder aprofitar una nit amb descompte i promocions així com entrar en el sorteig d’una targeta regal de 150 euros.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here