L’Assemblea de Compromís per Carcaixent ratifica per unanimitat la candidatura de Paco Salom

1
334

Segons la consulta de març, el 45% de la població prefereix que siga el pròxim alcalde de Carcaixent

L’Assemblea Local de Compromís per Carcaixent celebrada el passat dissabte, va ratificar, per unanimitat, la candidatura de Paco Salom, única presentada per a cap de llista a les eleccions municipals.

El màxim òrgan de Compromís a nivell local ha destacat de Paco Salom la seua capacitat de treball, així com la rigorositat a l’hora de prendre decisions. A més, el seu perfil professional el fan la persona idònia per encapçalar un equip de treball amb molts reptes per davant.

Biografia

Francesc J. Salom Salom (Carcaixent, 1961) és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València. Treballa a la Conselleria d’Agricultura. Casat i amb una filla. Militant del Bloc i regidor de Compromís a l’Ajuntament de Carcaixent. Membre de les comissions d’Hisenda, Interior i Urbanisme.

Ha tingut l’oportunitat treballar durant molts anys per fer allò que s’anomena una «política d’oposició responsable» als governs del Partit Popular. Segons Paco Salom: «la política és un instrument per servir a la societat, a través de les institucions. L’experiència i els coneixements adquirits al llarg de tots estos anys, juntament amb la possibilitat de presentar una candidatura plenament capacitada, així com un programa electoral realista i interessant per a Carcaixent, posen a l’abast del nostre col·lectiu moltes opcions per aconseguir l’èxit electoral i l’alcaldia de Carcaixent».

El líder de Compromís qualifica de molt important la fita de maig del 2015. I creu que: «és el moment d’apostar pel trellat i la responsabilitat de la classe política de Carcaixent. L’esperança i la il·lusió de la gent han de canalitzar-se a través d’un projecte nou en l’Ajuntament de Carcaixent, única alternativa real al del PP. Ha arribat l’hora d’estrenar un nou Carcaixent. I això arribarà de la mà de Compromís!».

Enquesta març 2014

Segons l’enquesta feta pública el passat mes de març, Paco Salom és el líder polític més valorat per la gent de Carcaixent amb un 5,64 de puntuació. A més, segons l’estudi, un 45% de la població prefereix que Paco Salom siga el pròxim alcalde de Carcaixent.

En els pròxims dies tindrà lloc un acte públic obert a tota la ciutadania de presentació del candidat, que comptarà amb l’assistència de representants dels sectors econòmic, cultural i social de Carcaixent.

Compromís per Carcaixent

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here