EU denuncia el «negoci» i la privatització de l’aigua de boca que fa el PP

0
300

Esquerra Unida de la Ribera Alta denuncia que la Generalitat Valenciana privatitzarà la potabilitzadora d’Alzira per 4,5 milions d’euros , la qual abasteix una part dels pobles de la comarca. A açò cal sumar que, per a les obres necessàries per a la conducció de l’aigua, la Generalitat cobrarà un 4% d’interessos als consumidors riberencs (un total de més de 50 milions).

Per a Pere Blanco, coordinador comarcal: “el PP sempre que pot privatitza i fa negoci per a uns pocs de tot el que toca, a costa dels diners de totes i tots. En tot el problema de l’aigua de consum en la Ribera ha fet exactament el mateix. Han fet una gestió improvisada, obscurantitsta i amb ‘apanyos’, i tot el cost rec

Alcaldes del PP amb Fabra en la Potabilitzadora

au en els consumidors d’un bé bàsic i essencial com és l’aigua de l’aixeta. Com ara hem pogut comprovar, han tornat a privatitzar i fer negoci amb tota una infraestructura que va arribar tard i malament.”
Cal dir que allà on governa EU s’ha sumat als recursos en contra d’aquesta Mancomunitat d’usuaris de la potabilitzadora, que atorga 1 milió d’euros més de forma opaca suposadament a les entitats de regants, i d’un Pla de Conca que sanciona el negoci de l’aigua de boca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here