El grup de Teatre Candilejas oferix el primer espectacle de la temporada a Almussafes

0
231

Els jubilats d’Almussafes que assistixen, des del passat mes d’octubre, al taller de teatre per a la tercera edat que el consistori municipal oferix gratuïtament en la programació anual de l’Escola Municipal de Teatre van oferir, durant la vesprada d’ahir dijous dia 11, la seua primera representació de la temporada. L’obra còmica “¡Ni a la de tres! va tindre una gran acollida entre els espectadors.

En la seua novena aparició pública, el grup teatral Candilejas de l’Escola Municipal de Teatre, creat fa huit anys i integrat per membres del col·lectiu de la Tercera Edat, va divertir el públic assistent amb l’escenificació de la peça teatral “¡Ni a la de tres!”.

L’actor i veí de la localitat, Fernando Tébar, ha dirigit durant els últims mesos els assajos de l’obra, que finalment van representar durant la vesprada d’ahir dijous dia 11 les quatre actrius i els dos actors participants, entregant en l’escenari el millor de si mateixos en una comèdia clàssica d’humor per a tots els públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here