El govern d’Alzira no facilita a Compromís l’informe de seguretat del Recinte Firal

1
171

Encara que ja porta uns dies en funcionament, hui quedarà inaugurada oficialment la tradicional Fira de Nadal. Enguany tenim la novetat de la instal·lació per primera vegada al Recinte Firal.

Des de Compromís per Alzira hem vist que amb l’ocupació de les atraccions i dels camions i caravanes dels firers, l’espai que queda és molt just i les vies que queden no sabem si són suficients per tal de garantir la seguretat de les persones. Cal tindre en compte que la Fira de Nadal té molta concurrència i, en alguns dies puntuals pot produir-se una alta concentració de públic de totes les edats (carrets de xiquets i persones majors amb dificultat motora o en carrets de rodes). Per tant, és imprescindible l’acció preventiva de possibles incidències i tindre en compte totes les qüestions de seguretat del recinte.

Per això, des de Compromís per Alzira demanarem a principi de mes un escrit per a que l’equip de govern ens informara per escrit sobre la comprovació dels aspectes de seguretat que haja fet el Cos de Bombers, que és el que preveu la legislació específica. Encara no ens l’han facilitat. Concretament preguntàvem per allò relacionat amb l’aforament màxim i criteris per a la seua determinació; condicions de seguretat i evacuació per a treballadors, públic assistent, usuaris i executants; prevenció i protecció contra incendis facilitant l’accessibilitat dels mitjans d’auxili externs; Condicions i garanties de les instal·lacions elèctriques; dotacions higièniques i la correcta senyalització les eixides i vies d’evacuació donat que al costat del recinte està el riu.

Adelaida Pau
Compromís per Alzira

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here