El secretari d’Organització de Compromís a la Ribera Baixa candidat a les autonòmiques

0
214

El passat 4 de desembre, la coalició Compromís va obrir el seu procés de primàries per elegir els o les candidats/tes que encapçalaran les llistes i la resta de persones que formaran part d’eixes llistes per a les eleccions autonòmiques i municipals de 2015. Un procés en el que pot participar tota la ciutadania valenciana major de 16 anys que s’inscriga al web.

Després d’haver-ho meditat i rebre el suport tant del meu col·lectiu local com del portaveu comarcal, he decidit fer un pas endavant i presentar-me a les primàries per formar part de la llista a les Corts Valencianes de la circumscripció de València. I ho faig amb molta il·lusió i moltes ganes de contribuir al canvi real en la política valenciana.

Des que vaig començar activament en política, sempre he intentat millorar la vida de la gent del meu poble, aportant propostes i idees per a traslladar-les a l’Ajuntament. Però crec que ara és un bon moment per fer-ho per a la gent de tot el País. Com bé sabem, la situació econòmica, política i social és crítica. Després d’anys i anys de governs del Partit Popular i polítiques al servei dels poderosos, la ciutadania, per fi, té esperança. Eixa esperança és el Compromís que tenim totes i tots per canviar radicalment la forma de fer política, per regenerar les institucions i per posar-les al servei de les persones. Compromís és el projecte il·lusionador i esperançador de la ciutadania, Compromís és el meu projecte, un projecte en el que crec fermament.

Amb l’excusa de la crisi econòmica, els governs del PSOE i PP ens han retallat desmesuradament drets fonamentals i socials. Però, la crisi a més de ser de despeses, també ha estat una crisi d’ingressos. Els valencians hem de continuar exigint un finançament just per a la nostra terra que garantisca l’exercici de les competències assumides i hem de ser capaços de desenvolupar un sistema tributari efectivament progressiu, just i igualitari.

Vull una política d’ingressos adequada perquè vull que tant l’educació com la sanitat siguen públiques i de qualitat, perquè vull un país sostenible i respectuós amb el medi ambient, un país on els i les joves tinguem oportunitats laborals de qualitat, un país orgullós de les seues tradicions i les seues festes, un país en valencià, un país amb dignitat i futur.

Vull portar una xicoteta part de Sollana i la Ribera Baixa a les Corts. Transformem el present, repensem el futur.


Qui sóc?

Sóc Héctor Borreguero, vaig nàixer un 25 de desembre de l’any 1988. Sóc llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de València i des del passat mes d’octubre sóc funcionari de carrera del cos de Tècnics d’Hisenda de l’Estat. Vaig començar en política quan tenia només 18 anys. En les primeres eleccions en què vaig poder participar, ho vaig fer de forma activa com a elector i de forma passiva com a candidat, ja que vaig participar en la llista del BLOC a l’Ajuntament de Sollana l’any 2007. Mesos més tard, i després de conèixer la política des de dins, vaig decidir afiliar-me al BLOC. A les eleccions municipals i autonòmiques de 2011 vaig tornar a formar part de la llista de BLOC-Compromís a l’Ajuntament de Sollana en les que vam consolidar el nostre regidor. En juliol de 2011, vaig entrar a formar part de l’executiva local com a Secretari d’Organització, càrrec que vaig renovar en novembre de 2012. Mesos més tard, amb la constitució dels col·lectius comarcals de Compromís, vaig assumir el càrrec de Secretari d’Organització de Compromís Ribera Baixa. A Sollana, vaig assumir també la secretaria d’organització del col·lectiu local.

Héctor Borreguero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here