Compromís per Carcaixent presenta huit esmenes al pressupost de la Generalitat

0
234
Col.legi Francesc Pons

 

Paco Salom demana a l’alcaldessa de Carcaixent i diputada en les Corts que pressione el PP de València perquè s’incloguen estes actuacions en el pressupost

Compromís per Carcaixent, a través del Grup Parlamentari de Compromís a les Corts, ha presentat, un any més, les seues esmenes al projecte de pressupost de la Generalitat per a l’exercici 2015.

El portaveu municipal, Paco Salom, recorda que: “no és la primera vegada que es presenten estes i altres esmenes a les Corts”. I afegeix: “Compromís no es cansarà mai de demanar, allà on calga, el finançament necessari per a fer realitat totes les actuacions que siguen prioritàries per a Carcaixent. L’alcaldessa de Carcaixent, actualment diputada en les Corts, té una oportunitat immillorable per convèncer el PP de València de què cal incloure estes reivindicacions en el pressupost de 2015”.

En esta ocasió han estat huit esmenes, totes elles relacionades amb actuacions de construcció i millora d’infraestructures a Carcaixent, que tot seguit es detallen:

Construcció d’un segon centre de salut d’atenció primària i especialitats

Segons Paco Salom: “l’any 2007, la Conselleria de Sanitat va adquirir el compromís de construir un segon centre de salut a Carcaixent, que permeta descongestionar l’actual. A les acaballes de l’any 2014, encara estem esperant que el Consell de Fabra habilite els crèdits suficients perquè esta actuació siga una realitat”.

Connexió de Carcaixent amb l’autovia de Guadassuar (CV-50)

Salom afirma: “la connexió amb l’autovia és una infraestructura vital per al desenvolupament i la reactivació econòmica de Carcaixent. Ja estem cansats de demanar a la Generalitat que promoga esta actuació tan necessària per a la nostra població. Mentre el PP vota en contra, any rere any”.

 Obres en el marge dret del barranc de Barxeta – protecció contra inundacions a Cogullada

Paco Salom explica que: “el projecte de les obres de protecció contra inundacions al barri de Cogullada està fet des de fa anys. L’actuació en el barranc de Barxeta és una reivindicació històrica de tot el veïnat de la zona. Només falta la voluntat política del Consell”.

 Habilitació d’accessos a peu a Cogullada

El portaveu de Compromís pensa que: “cal millorar la comunicació a peu entre Carcaixent i Cogullada. Els tècnics municipals trobaran la millor solució per tal d’eliminar el perill actual en els accessos entre tots dos nuclis de població”.

Remodelació de l’edifici José Maria Morante per fer-lo accessible

Paco Salom diu que: “l’edifici municipal J. Maria Morante, seu d’alguns departaments municipals, no compta amb ascensor. Són moltes les queixes del veïnat en este sentit. Cal remodelar les instal·lacions i fer-les més funcionals i accessibles per a totes les persones”.

Ascensors en els CEIP Víctor Oroval i Francesc Pons per fer-los accessibles

Segons Paco Salom: “els CEIP Víctor Oroval i Francesc Pons també tenen un problema d’accessibilitat. Demanem, novament, la instal·lació d’elevadors per salvar les barreres arquitectòniques que dificulten l’accés a les persones amb problemes de mobilitat”.

Construcció del gimnàs del CEIP Navarro Daràs

Paco Salom recorda que: “El CEIP Navarro Daràs és l’única escola pública de Carcaixent que no compta amb un gimnàs. Per això, cal millorar esta instal·lació perquè tots els escolars de Carcaixent compten amb els mateixos recursos”.

Fases pendents de la rehabilitació de la Casa de Soriano per a Arxiu municipal

El líder valencianista reclama a la Generalitat la inversió necessària per a acabar la rehabilitació de la Casa Soriano, seu del futur a Arxiu municipal.

Compromís per Carcaixent

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here