La UD Alzira presentà els 22 equips i 400 jugadors de la seua escola de futbol

2
625

Un total de 400 jugadors distribuïts en els 22 equips de l’escola de futbol base de la UD Alzira han desfilat este migdia per la gespa artificial del camp de Venécia durant la tradicional presentació del club blaugrana. Una presentació a la que també ha acodit el primer equip dirigit per Juanan Canet que el passat cap de setmana estrenava el càrrec després que la directiva sustituira Juanjo Cháfer.

A la presentació han  assistit el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, la regidora, Isabel Aguilar, el vicepresident de la UD Alzira, Fernando Maestre així com el director de l’escola, Eduardo Alberola.

Hernández ha anunciat que les instal.lacions municipals de Venécia seran millorades en els pòxims mesos i manifestava que la UD Alzira «fa una gran tasca» i «és molt més que un club de futbol» per a la ciutat.

El presentador de l’acte, David Chordá ha resaltat als centenars d’assistents que dos exjugadors de la cantera estan triomfant, casos de;  Carles Rosell, ara al Llevant, que ha estat convocat amb la selecció Valenciana sub16 amb 14 anys i Sergio Lozano, de 16 anys i edat cadet, ha debutat amb el Juvenil de Divisió d’Honor de Vila-real i convocat per Santi Dénia amb la selecció espanyola sub-16 per jugar uns amistosos a Turquia i pròximament el classificatori per a l’Europeu.

I a més ha anun ciat la mort d’un exjugador de llegenda d’este club com Emilio Layunta que era soterrat, pràcticament a la mateixa hora que es feia la presentació.

Jugadors del Cadet A durant la presentació

2 Comentarios

  1. Hola Fran! Tens raó, un despiste evità que ferem la foto col.lectiva. Demà intentaré que me la facilite un company. Ara bé he penjat més fotos de l’eixida del Juvenil A al camp perquè isquen tots els jugadors.
    Salutacions! i gràcies per seguir-nos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here