L’Alberic Promeses perd davant un rival directe, l’Ontinyent (0-2)

0
532

Ahir Dia de la Constitució Espanyola, en el Camp de Futbol Municipal del “Jardí de l’Amor” d’Alberic, es va disputar el partit corresponent a la Segona Categoria Regional, Grup X, entre CE Alberic Promeses “A”, i el CD Sport Base Ontinyent “A”, que finalitzà amb el resultat de  0 – 2.

Els pocs aficionats que s’han donat cita en el “Jardí de l’Amor”, no entenien com un partit transcendental com este, no s’haja jugat en l’Estadi Municipal, terreny de joc on estan habituats els jugadors, de dimensions mes grans, i on després d’haver presenciat el partit, es notava que els jugadors locals havien notat i molt, la seua forma de jugar, encara que gespa era artificial com l’altre.

Al parèixer, i per el que ens han comentat, havia sigut una decisió de Robert Adam, entrenador local, per a sorprendre al Ontinyent, cosa que ha sigut al contrari, ja que Angel Guarner, entrenador visitant, sabedor del canvi de terreny amb dimensions mes menudes, ha canviat la seua estratègia de joc, fent la majoria dels seus atacs, a arran de gespa, per a controlar millor el baló, i fruit d’això, han sigut els dos gols aconseguits, en el minut 21, per Jordi Sanjuan i en el 30’, per Carlos Martínez, els dos en característiques similar, per despistes de la defensa alberiqueny, en dos contra-atacs ben definits.

 Amb 0 – 2, ha començat la segona part sense canvis n els dos equips.

En el 59’, ha tingut Alex Pedrón, la primera oportunitat per part de l’Alberic, per a estrenar-se en el marcador, al rebre un pase de Brian, i el seu xut passa per dalt del travesser, i en el 76’, Pau Barea, a baló parat, al traure una falta al bord de l’àrea, i el seu dispar, també passa per dalt del travesser.

Els últims 15 minuts, els nervis afloren en el Alberic, que juguen mes en el cor, per aconseguir retallar el marcador, i es van precipitant en les jugades, sense xutar amb perill, a la porteria defesa per Sergio Tolsà.

Una oportunitat d’or, per a marcar diferencies amb un dels equips que aspiren al ascens, com es, el CD Sport Base Ontinyent “A”, que amb la victòria de hui passa a ocupar la 3ª plaça, empatat a punts amb CE Alberic Promeses “A”. a falta de saber el que farà el Vallada, front al líder Genovés, en cas de guanyar-li, passaria a ocupar el lideratge, amb un partit menys, jugat.

.- Fitxa tècnica

*Àrbitre: Enrique Jordan Tejedor

*Targetes grogues

CE Alberic Promeses “A”: Jose Camarasa (44’), Ximo Sanz (60’), Francesc López (61’), Salvador Camarasa (85’).

CD Sport Base Ontinyent “A”: Roberto Bas (21’), Alberto Pérez (75’)

Alineacions Equips

*Alberic Promeses “A”: Entrenador, Roberto Adam

Equip: Román Viñals (p),  Ximo Sanz, Adrián Alos, Javi Martínez (c), Francesc Lopez, Jose Camarasa (Salvador Camarasa (70’), Brian Martínez, Miguel Llobell (Josep Nogués, 85’), German Saborido, Pau Barea, Alex Pedrón (Pedro Morales (80’).

*CD Sport Base Ontinyent ”A”: Entrenador: Angel Guarner

Equip: Sergio Tosà (p), Alejandro Cambra, Alberto Pérez (Santiago Tortosa, 76’), Salvador Mora, Omar Cortés (Manel Moltó, 89’), Jordi Sanjuan (Jordi Pozo, 55’), Carlos Martínez, Jordi Lurbe, Pau Calatayud, Roberto Bas, Jaume Morales.

Pròxim partits – Jornada 13ª

Fenollet – CE Alberic Promeses “A”       –  CD Sport Base Ontinyent ”A – UD Canals “B”

Entrevista a, Robert Adam Sánchez, entrenador del, CE Alberic Promeses “A”

¿Com has vist e l partit de hui?

“He vist un partit molt disputat en camp xicotet, on hagut moltes opcions per part dels dos equips, per a traure el partit. Nosaltres hem tingut dos errades puntuals, i ens ha condicionat el partit. El resultat es injust, i crec que mínimament ens mereixíem l’empat.”

¿Perquè s’ha jugat en este camp, es molt mes xicotet, que l’estadi?

“Este camp, creiem que podríem neutralitzar un poc mes al Ontinyent, que té molt bon futbol, apart de que en havien dit, que allí estaven fent en els vestidors una reforma, però hem vingut ací, i hem competit bé. Una llàstima no haver sabut aprofitar, el no joc de l’Ontinyent en este camp.”

 ¿Tens equip per a pujar de categoria?

“Sí, tinc un equip per a competir fort i estar dalt. L’únic es que ens ha tocat un grup, que es molt fort, on hi han 8 equips, d’un nivell similar, els 8 ocupem les primeres places en estos moments, i es molt difícil traure els partits. El grup es bo.”

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Foto: E.S.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here