Hui es representen les últimes obres del XXI Concurs de Teatre en Valencià d’Alzira

2
457
Escena de Coffee Time falla Caputxins
Actrius de Sant Andreu, anit al Gran Teatre

El XXI Concurs de Teatre en Valencià per adults culmina esta nit al Gran Teatre amb la representació de les últimes obres que correran a càrrec de les comissions falleres de la Plaça Major, Caputxins i Camilo Dolz.

Els falleres de Plaça Major escenificaràn l’obra d’Alejnadro Casona «El secret millor guardat», mentre Caputxins oferirà «Coffee Time» d’Oli Romero i Camilo Dolz representarà «Visca el pasdoble» d’Isabel Garés.

Ahir va ser el torn d’Àusias March que representà el treball de José A. Martinez, «El Museus dels últims», de Sant Andreu amb «I per fi arribà l’àngel» de les autores, Carmen Montero i Mila Grau i culminà la nit teatral, l’Avinguda Josep Pau amb la reconeguda «Besos» de Carles Alberola».

El concurs començà el passat dia 4 amb l’actuació del grup teatral Sants Patrons i continua el dia següent amb el de  l’Alquenència.

El pròxim dijous dia 18 es representaran les obres guanyadores a partir de les 8 de la vesprada. La recaptació és destinada a les associacions ProSub i Adispac d’Alzira.

Riberaexpress

2 Comentarios

  1. Per favor informers be…..van ser mes les falles participants…..la meua Sant Joan va actuar divendres nit al Gran Teatre, en una obra inedita i en 19 falleros al escenari que han fet un esforç molt gran durant messos per tal de assagar l’obra. I si fiqueu fotos que siguen de totes les falles no nomes d’una

  2. Por motivos desconocidos la cronica que uds publican,han dejado totalmente olvidado el nombrar al grupo de teatro Sant Joan que el dia 5 de diciembre estrenó la obra inedita «La Tasca del Sifoner» de Jose´Rubio Morales.A la función asistió Lluis Fornes «El Sifoner» que fué reconocido al final de la función entregandole publicamente un libro de la obra representada que recientemente fué publicada por la editorial alcireña Reclam y que estuvo firmado por todos los componentes del grupo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here