El món de l’esport es vist de gala a l’Alcúdia (RIBERA TV)

0
556
Video RiberaTV

Vora 350 membres de les entitats esportives locals es van donar cita al sopar de la Gala de l’Esport 2014, un esdeveniment que organitza l’Ajuntament de l’Alcúdia i el Consell Municipal d’Esports.

La Gala de l’Esport 2014 es va encetar amb les paraules del president del Consell Municipal d’Esports, José Alonso, qui va recalcar que la gestió de l’esport en l’Alcúdia és un referent a la Comunitat Valenciana i que, a través del Consell, hi ha un repartiment just i proporcional de les ajudes a totes les entitats esportives del poble.

El regidor d’Esports, Lluís Ros, va aprofitar la seua intervenció per a destacar la important empenta que ha anat donant l’Ajuntament de l’Alcúdia per a comptar en l’actualitat amb unes de les millors instal·lacions esportives del País Valencià.

Per últim l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, va felicitar públicament les 21 entitats esportives que a hores d’ara estan registrades, així com també els esportistes que al llarg de la nit serien premiats. D’altra banda, va aprofitar l’acte per a fer saber a tots que des de l’ajuntament de l’Alcúdia es seguiran ocupant de donar suport a les iniciatives esportives de cada entitat.

Tot seguit, es va procedir al lliurament de les distincions als esportistes més destacats de cada associació, club o escola esportiva de l’Alcúdia. Els esportistes homenatjats, que van ser triats pels seus propis clubs atenent a criteris d’haver fet podis en campionats a nivell provincial autonòmic i nacional de cada disciplina esportiva al llarg dels últims anys, van ser els següents:

§ Club d’Atletisme l’Alcúdia:

– Gema Jordán: Campiona autonòmica en pista coberta de 1500 metres llisos 2014, amb un temps de 4:57,58 que li permet participar al campionat d’Espanya.
– Oreto Costa: Campiona autonòmica de pista coberta de 1500 metres llisos, 2014.
– Vicent plancha: primer classificat en el campionat Autonòmic Veterà 3.000 metros llisos en pista al aire lliure, 2014.
§ Adict-4 (Automobilisme):
– Pedro Garcia Esparza i Andres Martinez Martinez: Guanyadors en un Open a nivell provincial, que es disputa en la Comunitat Valenciana, Teruel, Toledo i Almeria.
§ Societat de Caçadors La Terrerola:

Guardonats en la gala de l’esport

– Enrique Mateu Buendia, Bernardo Landete Vendrell, Jesús Barberà Arocas, Juan Carlos Zornoza Mateu i Miguel Navarro Miquel: Equip campió d’Espanya de tir de colom a braç en el any 2008 i 2011
– Enrique Mateu: Campió provincial individual sènior i també júnior i campió comarcal en 2011 de tir de colom a braç.
– Bernardo Landete: Campió d’Espanya individual.
§ Club de Gimnàstica Rítmica de l’Alcúdia:
– Andrea Torró: Campiona Provincial de gimnàstica rítmica modalitat mans lliures, categoria aleví, jocs esportius 2014.
§ Club de Natació l’Alcúdia:
– David Tamajón: Medalla d’or en la categoria Pre-benjamins, Lliga Provincial Clubs d’Estiu 2011-2012.

– Marta García: Medalla d’or en la Categoria Pre-benjamins, Lliga Provincial Clubs d’Estiu 2011-2012.

– Núria Clemente: Medalla d’or en la categoria Pre-benjamins, Lliga Provincial Clubs d’Estiu 2010-2011 i campiona Autonòmica 2013 en 100 metres Braça Benjamí.

– Sebastián Bera: Campió provincial Aleví 2014 en 100 metres esquena i campió provincial Aleví 2014 en 200 metres estil.

§ Club Garrut de Taekwondo:

– Aida Martínez: Dos vegades campiona d’Espanya, l’any 2012 i 2013 i campiona del Open Internacional d’Espanya categoria G1 l’any 2013.
– Ángels Garcia: Campiona del open internacional de la Comunidat Valenciana 2014.
– Rubén Delgado: Campió de lliga autonòmica 2013-2014, campió Copa Federació 2014 i campió del Open Internacional de la Comunitat Valenciana 2014.

§ Club l’Alcúdia Triatló:

– Marina Hervás: Campiona autonòmica de Triatló Mitja Distància a la categoria de Grups d’Edats celebrat a Antella i primera classificada a la Lliga Nacional de No Drafting Series (NDS)  a la categoria de Grups d’Edats.

– Joaquín Alós: Primer classificat al campionat d’Alacant Triwhite en la categoria veterà dos.
Abans del lliurament de les distincions es va fer una menció especial a quatre “joves esportistes” que, amb més de 80 anys a les costelles, continuen fent esport cada setmana, com ho han fet al llarg de tota la seua vida. Es tracta de José Cruzà, Ismael Corberà, José Chisvert i José Marcos: entre tots, més de tres-cents anys d’esport.

La Gala de l’Esport 2014 va finalitzar amb les millors intencions de tornar a reunir els presents d’ací dos anys per tal de seguir reconeixent la important tasca dels esportistes alcudians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here