El Ciutat d’Alzira presentà les seues credencials, 150 jugadors en onze equips

0
251
Prebenjamins en la presentació

El Ciutat d’Alzira FB va presentar, anit,a la Ciutat Esporotiva J.M. Aspar, els onze equips i els 150 jugadors que defensen la seua camiseta esta temporada en distintes categories; des de els dos querubins, fisn el primer equip, passant pels prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

L’acte va estar presidit pel regidor d’Esports, José Andrés Hernández, qui anuncià diverses millores per a esta instal.lació futbolística municipal de Tulell; conm una graderia, així com noves xarxes al voltant del camp de futbol a més de noves porteries i banquetes per al futbol 8.

Hernández destacà «la funció social que fa el Ciutat d’Alzira, un club jove però totaalment consolidat».

Per la seua part el president, Santi Garés, resaltà el bon paper que estan fent tots els equips en este principi de temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here