Riberaexpress registra esta setmana un espectacular increment de visites

1
326

Este diari digital ha registrat un espectacular increment de visites al llarg d’esta setmana a bon segur per la millora del contingut arrán el recent acord amb Ribera TV. Un conveni que incorpora els principals videos que fa la televisió comarcal.

Així, mentre la pasada setmana les visites oscil.laren entre les 10.000 i les 12.000 visites, el darrer dilluns es contabilitzaren 17.532 que pujaren a 23.225 el dimarts i a 29.687 el dimecres, mentre ahir dijous Riberaexpress sumà un total de 27.363 visites.

Un fet que anima este mitjà digital a seguir endavant i a esforçar-se per intentar oferir la millor i més completa informació de la comarca.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here