Fluixà: «Em conforme que els dos contes vos facen somriure»

0
503
Josep Antoni i Alba Fluixà durant la presentació

 L’escriptor Josep Antoni Fluixà i la seua filla, Alba, són els autors dels contes «Dril, el cocodril» i «La Pluja» que han sigut presentats esta nit a la Casa de la Cultura d’Alzira, dos de les primers publicacions de l’editorial Reclam que estrenen la col.lecció de contes «Cotó en pèl».

L’editor, Arturo Blasco ha confessat que «hui és un dels dies més importants per a la trajectòria de la nostra editorial».

Fina Gisbert ha manifestat durant la presentació dels dos llibres que el cocodril «representa l’exemple de superació», mentre el conte de La Pluja fomenta l’amistat, la traqnuilitat, la figura del mestre així com «la cura de la natura i del medi ambient». Mentre Fluixà es conformava en que «els dos contes vos facen somriure, perquè el món està molt necessitat».

Els dos autors han signat un fum de llibres al finalitzar la presentació que ha contat amb la presència del regidor de Cultura, Carlos Correal.

Reclam, és una editorial d’Alzira fundada, recentment, per Arturo Blasco i Laura Granell especialitzada en literatura infantil i juvenil escrita en valencià. “Apostem per les noves veus literàries. Volem fomentar el pur plaer de llegir i motivar l’escriptura entre els joves i tots aquells que així es senten”, afirmen des de l’editorial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here