Èxit del concurs de pintura infantil «Tots Pintem a Alberic»

0
285

El passat divendres 28 de novembre, a les 18.30h, a la Casa de la Cultura d’Alberic, tingué lloc l’entrega de premis de la II edició de TOTS PINTEM A ALBERIC, un concurs de pintura infantil que ja va camí de convertir-se en un clàssic. Es tracta d’una activitat organitzada per ACUDIU, amb la col·laboració dels col·legis Rafael Comenge, El Convent i La Milagrosa, i el recolzament de l’Ajuntament d’Alberic. Els més de mil escolars d’Alberic havien de mostrar el que significava per a ells el consum responsable, és a dir, fomentar l’economia local baix el lema INVERTEIX AL TEU POBLE. Entre tots els participants es seleccionaren 41 dibuixos, dels quals han sigut premiats tres, un de cada col·legi. Les guanyadores han sigut Candela Briz Soriano, del Col·legi La Milagrosa, Miriam Rodríguez Sempere, del CEIP El Convent i Marta Bernal Moreno del CEIP Rafael Comenge. No fou una decisió fácil, perquè el nivell mostrat pels xiquets ha sigut molt alt. Els tres dibuixos premiats il·lustraran el cartell de la campanya de Nadal d’ACUDIU, on es reparteixen 1.500€ en premis, que es poden aconseguir fent les compres en els establiments d’Alberic.

Els dibuixos guardonats estaran exposats en la Casa de La Cultura d’Alberic fins el 5 de desembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here