Almussafes rendix homenatge a les gimnastes campiones i subcampiones d’Espanya

0
174

Les gimnastes campiones i subcampiones d’Espanya firmen en el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Almussafes

El consistori d’Almussafes va celebrar, durant la vesprada d’ahir dimecres dia 3, un acte públic d’homenatge a les gimnastes del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes (CEGA), que el passat mes de novembre de van proclamar campiones i subcampiones d’Espanya de conjunts en la ciutat de Castelló.

Esta gesta esportiva, lloada per l’alcalde, Albert Girona, i pel regidor d’Esports, Carles Grancha, mereixia un reconeixement oficial que va incloure la firma de les onze esportistes i de les seues entrenadores en el Llibre d’Honor de l’ajuntament. Així mateix, les gimnastes reconegudes van rebre un diploma i una placa commemorativa pel seu compromís amb la gimnàstica rítmica. El president del CEGA va destacar la importància dels tres èxits obtinguts, els més importants podis nacionals aconseguits des de la constitució del club, fa tan sols huit anys.

El saló de plens va acollir l’acte públic, a qui van assistir també els familiars de les cinc gimnastes prebenjamins que ostenten el títol de Campiones d’Espanya, de les cinc alevins, medalla de plata i per tant subcampiones, i de la sènior, qui junt amb el conjunt del club Riba-roja es va proclamar subcampiona d’Espanya i Campiona d’Espanya per Autonomies.

Mª José Girona
Gabinet de Comunicació

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here